Voetballende NOS'ers

hilversum Normaliter volgen en praten ze over sport, maar dit keer trekken de televisiecoryfeeën van NOS Studio Sport zelf de voetbalschoenen aan. Woensdag 4 april zijn ze te bewonderen op een van de velden van HSV Wasmeer.

De tv-prominenten komen in actie tegen het wedstrijd-G-team van de Hilversumse vereniging. Om 18.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal op Sportpark Anna's Hoeve. Volgens de berichten van de club verschijnen onder meer presentatoren Dione de Graaf, Tom Egbers, Gert van 't Hof en Jeroen Stomphorst in voetbaltenue. Ook commentatoren Jeroen Elshof en Frank Wielaard zijn woensdag van de partij.
Deze wedstrijd is onderdeel van het Glazen Wasmeer Huis. Wasmeerder Gerwin Bottenheft sluit zich vanaf zaterdag 31 maart om middernacht op in het nieuwe clubhuis. Daar blijft hij tot en met zondag 8 april. In de tussentijd probeert hij zo veel mogelijk geld op te halen voor zijn vereniging. In die periode zijn er veel activiteiten, waaronder deze wedstrijd, een paasfeest en een openluchtontbijt om Bottenheft te helpen bij zijn initiatief.