Nu twee dagen lentebier proeven

hilversum Van één dag naar twee dagen: het Lentebierfestival breidt uit. Liefhebbers hebben zaterdag 7 en zondag 8 april de kans om een fris biertje te proeven in het centrum van Hilversum.

Zoals de afgelopen jaren gebruikelijk is de Biersteeg het decor van dit festival. Diverse lentebieren, streetfood en muzikale optredens zijn de ingrediënten van dit tweedaagse evenement. Wie zin heeft om langs te komen, kan dat zaterdag doen tussen 16.00 en 22.00 uur en zondag van 14.00 tot 20.00 uur.


Wandelen langs villa's en omroeppanden

HILVERSUM Altijd al meer willen weten over de omroepgeschiedenis en de villa's die in Hilversum staan? Sluit dan zaterdag 7 april aan bij de architectuurwandeling die het Dudok Architectuur Centrum (DAC) verzorgt.

Onder leiding van een gids gaan de deelnemers Trompenberg-Zuid in en doen het Media Park aan. In deze wijk staan veel villa's én is veel te zien van de Hilversumse omroephistorie. Tijdens de wandeling, die ongeveer anderhalf à twee uur duurt, horen de lopers meer over de stedenbouw en het ontstaan van monumentale omroepgebouwen.

De architectuurwandeling start om 14.00 uur vanaf het onderkomen van het DAC, dat aan de achterkant van het raadhuis te vinden is. Deelname bedraagt 12,50 euro per per persoon.


Jandino op theaterplanken Gooiland

hilversum Houd je van 'De Dino Show' dan is morgen - vrijdag 6 april - Jandino Asparaat dicht bij huis live in actie te zien. De bekende comedian komt naar Theater Gooiland.

'Keihard' is de titel van zijn zesde theatershow. Zoals altijd komt de energieke entertainer met typetjes, comedy, zang en dans. Vanaf 20.15 uur staat hij op de planken van het Hilversumse theater aan de Emmastraat 2. Kaarten zijn te bestellen via www.theatergooiland.nl.