Vorstins vragenuur

hilversum Wil jij invloed hebben op de programmering van Podium de Vorstin? Mis jij daarin iets of heb je zelf een goed idee? De programmeurs van het Hilversumse poppodium leggen hun oor te luisteren. Dat gaan zij op regelmatige basis doen, want daarvoor is het 'Vragen(v)uurtje' in het leven geroepen.

De aftrap van dit nieuwe concept is op dinsdag 10 april. Vanaf 18.00 uur zitten de programmeurs klaar in het gebouw aan de Koninginneweg 44. Tijdens dit spreekuur hebben buitenstaanders de mogelijkheid om hun ideeën en concepten te spuien. "Heb je een band om te pluggen? Ontbreekt er volgens jou een artiest in onze agenda?", luiden de uitnodigende vragen.

In het verleden is het al vaker gebeurd dat ideeën van buitenaf op de agenda van het poppodium zijn beland. 'Next Generation' is daar een goed voorbeeld van. Twee jongeren klopten aan bij de Vorstin. Zij misten feesten voor jongeren van dertien tot zestien jaar. Overigens past dit spreekuur goed bij de 'metaprogrammering' van de Vorstin, waarin publiek samen met de programmeurs kijkt naar nieuwe evenementen.