Man overlijdt na ongeval Jan van der Heijdenstraat

HILVERSUM Een 91-jarige man uit Naarden is woensdagmorgen overleden na een eenzijdig ongeval op de Jan van der Heijdenstraat, bij de kruising met de Lorentzweg in Hilversum.

Het slachtoffer was rond 5.00 uur door nog onbekende reden met zijn auto frontaal op een boom gebotst. Omstanders haalden de bestuurder uit het voertuig en startten de reanimatie. Een ambulance bracht de man naar het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed.


Vragen van PVV over zaak
't Perronnetje

hilversum Dat het Openbaar Ministerie (OM) Gillyon Emanuels, eigenares van 't Perronnetje, vervolgt wegens mishandeling heeft nu ook de aandacht van minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. De PVV-fractie heeft schriftelijke vragen aan de bewindsman gesteld.

Onder het kopje 'Weggepest en toch vervolgd' wil Tweede Kamerlid Gidi Markuszower (PVV) weten hoe het kan dat een persoon die zich in haar eigen winkel verdedigt als crimineel wordt neergezet. Op 17 augustus was er een incident voor de ijssalon/Surinaamse eetwinkel aan de Kleine Drift. Het kwam tot een handgemeen tussen Emanuels en een aantal hangjongeren die haar al tijdenlang terroriseerden en discrimineerden.
Dat het OM nu besloten heeft haar te vervolgen voor mishandeling vindt Markuszower te gek voor woorden. Van Grapperhaus wil hij onder meer weten of hij het OM gaat instrueren de vervolging van de onderneemster te staken en zich volledig te richten op de daders.

13