Vrolijke schilderijen in acryl, te zien in de Regenboogkerk.
Vrolijke schilderijen in acryl, te zien in de Regenboogkerk. Foto: Reina Klees

zaterdag 28 april

I Love Holland

St. Annagebouw 18.30 uur

I Love Holland. Nederlandse smartlappen geven altijd weer een fantastische sfeer. Een avond met heel veel meezingplezier. De heren Dennis van Veen en Danilo Kuiters performen van Hazes tot eigen songs.

Theatergroep Fusie speelt 'FESTEN'

Theater Santbergen 20.15 uur

Helge Klingenfeldt-Hansen viert zijn 60ste verjaardag samen met familie en vrienden. Tijdens het diner neemt zijn zoon Christian het woord voor een speech die de familieverhoudingen op haar grondvesten doet schudden. 'FESTEN' is een intens drama dat familiesystemen bloot legt en niemand koud zal laten. Ook zondag 29 april om 14.30 uur.

zondag 29 april

Vrolijke schilderijen in acryl en beelden van papier-maché

Regenboogkerk 11.15 uur

Vrolijke schilderijen in acryl van Reina Klees en op het sprookje 'Psyche' geïnspireerde beelden van papier-maché van Marian Halbersma.

maandag 30 april

Kom zingen bij het Kantelkoor

Silo 20.00 uur

Elke maandagavond van 20.00-22.00 uur repeteert het Kantelkoor in kerkje Silo, Zadelstraat 3 te Hilversum. Zing mee! Leeftijd of ervaring zijn niet belangrijk. Geen contributie (pot voor vrije bijdrage). Meer info of de muziek ontvangen? E-mail Marion van Zonneveld: marionvanzonneveld@gmail.com.

dinsdag 1 mei

WerkZoekersServicePunt

Wijkcentrum De Koepel 9.00 uur

Inloopspreekuur voor vragen rond studiekeuze, stage, leerwerkplek, vrijwillig en betaald werk; WZSP voor een vraag per keer tegen een vrijwillige bijdrage; voor langere ondersteuning biedt WerkInJeEigenWijk unieke hulp door met name het inzetten van onze KANSENANALYSE en werkVINDsoftware.

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekende

Bibliotheek 13.30 uur

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving.

Tijd voor je hart

Christelijk Spiritueel Centrum 20.00 uur

Heb je behoefte aan tijd voor je hart? Kom dan leren mediteren en leer al de voordelen van meditatie in je leven toe te passen.

woensdag 2 mei

SeniorWeb Inloop/Café

Wijkcentrum De Koepel 10.00 uur

Windows 10 bijwerken? Problemen met de computer? Vragen over de computer? Wij proberen het graag voor u op te lossen!

donderdag 3 mei

Groep voor nabestaanden

Viore 14.30 uur

Op donderdag 22 maart start bij Viore een groep voor nabestaanden. Mensen die een dierbare hebben verloren en die graag in contact komen met anderen die dit ook hebben meegemaakt. Meer info: www.viore.org.

vrijdag 4 mei

Ontmoetingsgroep

't Wijdehuis Loosdrecht 10.00 uur

Welkom in ontmoetingscentrum 't Wijdehuis Loosdrecht. De deuren zijn iedere vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend. Het team is op zoek naar vrijwillige versterking voor het helpen met de lunch en het begeleiden van activiteiten.

Herdenkingsconcert

Evangelisch Lutherse Kerk 20.30 uur

Uitgevoerd wordt de 'Mis in D' van Antonín Dvorák onder leiding van dirigent Nico Philipp Hovius. Henk van Zonneveld verzorgt de orgelbegeleiding. Het concert vindt plaats na de dodenherdenking in het Rosarium. De toegang is gratis. Voor meer informatie zie onze website www.toonkunsthilversum.nl.

zaterdag 5 mei

Ontvangst van het bevrijdingsvuur

Apostolisch Genootschap 9.45 uur

Ontvangst van het bevrijdingsvuur door burgemeester Broertjes bij het gebouw van het Apostolisch Genootschap in de La Rivièrestraat 9 om 09.45 uur. Daarna volgt een korte samenkomst, waarbij eenieder welkom is.

Jong Viore: voor jonge mensen met kanker

Viore 10.30 uur

Elke eerste zaterdag van de maand om 10.30 uur is er bij Viore een bijeenkomst voor jonge mensen (25-40 jaar) die kanker hebben (gehad). De inhoud is altijd een mix van praten en doen. Meer informatie via progamma@viore.org of bel 035-6853532.

Fietstocht Soester Duinen

Museum Hilversum 10.00 uur

Het Fietsgilde organiseert een tocht vanaf de Kerkbrink in Hilversum via de Lage Vuursche naar de Soester Duinen en vervolgens via het terrein van de Willem Arntz Hoeve in Den Dolder terug naar Hilversum.

zondag 6 mei

De tien mooiste huizen van Hilversum

Kerkbrink, 14.00 uur

Fietsexcursie langs de tien mooiste huizen van Hilversum. De lijst is samengesteld op basis van suggesties van Hilversummers.

woensdag 9 mei

Archeologie Vecht en Venen

Museum Hilversum 10.00 uur

Het Fietsgilde rijdt op woensdag 9 mei de dagtocht 'Archeologie van Vecht en Venen', vertrek om 10.00 uur vanaf de Kerkbrink in Hilversum (museum). Kosten: € 3,- p.p. Voor meer informatie over deze en de overige tochten van Fietsgilde 't Gooi, zie www.fietsgilde.nl.