Kunstpicknick bij jarig Grafisch Atelier

HILVERSUM Het Grafisch Atelier Hilversum is zondag 10 juni het decor van een kunstpicknick. Tussen 12.00 en 13.30 uur kunnen belangstellenden tussen de drukpersen in het pand aan de Noorderweg 96b een hapje mee-eten.

Deze picknick vindt plaats in het kader van het vijftigjarig bestaan van het Grafisch Atelier. Na de maaltijd staat de verkoop van kunst op het programma. Van 13.30 tot 16.00 uur kunnen de aanwezigen kunst kopen. De prijzen variƫren van 5 tot 50 euro. Inschrijven voor de picknick kan tot vrijdag via info@gahilversum.nl. De kosten zijn voor een volwassene 5 euro en voor een kind 2,50 euro.


Culinaire wandeling door centrum

HILVERSUM Genieten van goed eten en tegelijkertijd een goed doel steunen. Dat is het concept van de culinaire wandeling van Rotary Club Hilversum3. Zondag 10 juni is het weer zover.

Deelnemers krijgen zondag een zogeheten 'signature dish' voorgeschoteld bij de drie deelnemende restaurants (Baak, Paisan en Your Coffee) en brengen een bezoek aan de tentoonstelling 'Dwars door China' van Ruben Terlou in Museum Hilversum. Met het opgehaalde geld steunen de smulpapen Operation Hernia. Dit is een organisatie, waar ook artsen uit Tergooi aan meewerken, die is opgericht om liesbreuken te corrigeren in heel de wereld. Meer informatie is te vinden op www.heelhilversumhelpt.nl.


Voor Mitsubishi naar Weesp

REGIO Wie op zoek is naar een Mitsubishi kan voortaan terecht bij Auto Lancker in Weesp. Dit autobedrijf is nu de Mitsubishi-dealer voor 't Gooi.

Auto Lancker is al Mitsubishi-dealer sinds 1975. Eigenaar Cees Bosboom zegt trots te zijn op het in hem gestelde vertrouwen en ziet de Mitsubishi- en andere merkrijders graag in zijn showroom aan de Hogeweyselaan verschijnen. "Ook onderhoud en schades aan alle auto's wordt via ons gerealiseerd", zo tipt hij. De wisseling valt samen met de Mitsubishi-Matsweken tot en met zondag 17 juni.