Woensdag 4 juli is de dagtocht 'Horstermeer – Naardermeer'.
Woensdag 4 juli is de dagtocht 'Horstermeer – Naardermeer'. Foto: Fietsgilde 't Gooi

Donderdag 28 juni

Moment voor mantelzorgers

13.30 uur | Viore

Elke donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur zijn (met name) mantelzorgers welkom bij Viore. Om elkaar te ontmoeten, om ervaringen uit te wisselen, en om gewoon aan tafel in onze gezellige huiskamer een kop koffie of thee te drinken.

Music around the Fireplace

20.30 uur | de Smederij

Elke laatste donderdag van de maand écht luisteren naar singer-songwriters, volledig akoestisch en gratis entree. Dit alles in intieme setting in de sfeervolle Smederij Hilversum, maximaal 50 man publiek, knetterend haardvuur, onder het genot van een drankje (o.a. van de Gooische Bierbrouwerij). Zie voor de line-up: www.musicaroundthefireplace.nl.

Zaterdag 30 juni

Robinia vol energie

13.30 uur | Robiniatuin

De Robinia buurtmoestuin nodigt je uit om samen te genieten van de energie uit de natuur. Op zaterdag 30 juni is HilverZon te gast en zij nemen veel energie mee. Programma voor kinderen en volwassenen! Ontdek de energie uit de natuur met knutsels, quiz, speurtocht. Ook buurt-BBQ. www.hilverzon.nu.

Varen en stil genieten op de Ankeveense Plassen

13.30 uur | IJsclubgebouw Ankeveen

Ga met de boswachter mee op een boottocht door het heldere water van de Ankeveense Plassen. De boottocht van 2 uur biedt je een unieke kans om door het kraakheldere water van de smalle slootjes en weidse plassen te varen. Vanuit de open boot heb je vrij zicht. Leuk voor het hele gezin!

Advantage Redcourt

14.00 uur | De Gooische Vallei

Tennisvereniging De Gooische Vallei viert feest. De feestelijke opening van onze Advantage Redcourt-banen 5 t/m 8 vindt plaats op 30 juni om 14.00 uur. Daarna organiseren we een toss en spelen jong en oud van 15.00 tot 17.00 uur. Het verdere programma is nog een verrassing.

Maandag 2 juli

Bridgeclub Bel-Air

19.30 uur | Nieuw Kerkelanden

Zomerbridge bij Bel-Air op maandag- en woensdagavond van 2 juli tot en met 22 augustus 2018 in Nieuw Kerkelanden, Franciscusweg 137, Hilversum. Kosten: € 4,50 per paar. Aanvang 19.30 uur; gaarne aanwezig om 19.15 uur. Gelieve uw lidnummer van de NBB meebrengen indien u hierover beschikt.

Dinsdag 3 juli

Wijkspreekuur

13.30 uur | De Kleine Lelie

Op dinsdagen van 13.30-15.00 uur kunt u hier terecht voor vragen, suggesties en informatie betreffende uw eigen leefsituatie, zorg en wijkzaken. Er zijn medewerkers van oa. MEE, Versa Welzijn en Thuiszorg. Ook de buurtcoördinator en wijkagent schuiven regelmatig aan. De Kleine Lelie, Hilvertsweg 89-91.

Wal&Talk voor werkzoekende

13.30 uur | Bibliotheek

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Hilversum. Ontmoet andere werkzoekenden in een inspirerende omgeving!

Open repetities City Orkest

20.00 uur | MCO

Meedoen in het gezelligste orkest van het Gooi? Het City Orkest houdt in juni en juli 4 open repetitiedagen. Doe ook mee op om 20.00 uur in het MCO in Hilversum! Meer informatie en aanmelden via http://cityorkest.nl/open-repetities.

Woensdag 4 juli

Fietstocht Horstermeer-Naardermeer

10.00 uur | Museum Hilversum

Het Fietsgilde rijdt woensdag 4 juli de dagtocht 'Horstermeer – Naardermeer', vertrek om 10.00 uur vanaf de Kerkbrink in Hilversum bij het museum. Voor meer informatie over deze en de overige tochten van Fietsgilde 't Gooi, zie www.fietsgilde.nl.

Schrijfcafé

11.00 uur | Viore

Woensdag 4 juli bij Viore: Schrijfcafé. Een workshop die je laat zien hoe leuk en laagdrempelig zelf schrijven kan zijn. Deelname kost € 5,-. Aanmelden: via de agenda op onze site. Of stuur een mail naar vrijwilligers@viore.org. Bellen kan ook: 035-685 3532.

Promenadeconcert

19.45 uur | Muziektent

In de door de Hilversumse Federatie van Muziekverenigingen georganiseerde Promenadeconcerten wordt het 2e concert verzorgd door de Beatrix Pipe Band. Zij geven dit concert samen met hun gasten, de Tain Pipe Band uit Schotland.

Vrijdag 6 juli

Ontmoetingsgroep

10.00 uur | 't Wijdehuis

Welkom in ontmoetingscentrum 't Wijdehuis Loosdrecht. De deuren zijn iedere vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend. Het team is op zoek naar vrijwillige versterking voor het meehelpen met de lunch en het begeleiden van activiteiten.

Zaterdag 7 juli

Studio Recording Sessions

10.00 uur | A.V.R.O.

Of je nou prof of amateur bent, je kunt meedoen met de EZsinging Studio Recording Sessions op zaterdag 7 juli 2018. Verras een dierbare met een opname van een nummer met jouw unieke zangstem. Of geef het jezelf cadeau. Alles onder professionele begeleiding.

Promenadeconcert

14.00 uur | Muziektent

In de serie Promenadeconcerten wordt het derde concert verzorgd door Beatrix Brass. De Promenadeconcerten in de Muziektent op de Kerkbrink worden, op verzoek van de gemeente Hilversum, georganiseerd door de Hilversumse Federatie van Muziekverenigingen.