Anouk Vetter.
Anouk Vetter. Foto: Bastiaan Miché

EK-gangers te zien tijdens Arena Games in Hilversum

HILVERSUM Voor de 22ste keer vinden zaterdag 7 juli de Klaverblad Arena Games in Hilversum plaats. Deze wedstrijd maakt samen met de Ter Specke Bokaal in Lisse en de Gouden Spike in Leiden deel uit van het Nationaal Baancircuit.

Inmiddels hebben de eerste topatleten hun deelname bevestigd. Allen hebben de limiet voor het Europees kampioenschap atletiek in Berlijn al op zak en komen zich bij de Arena Games testen. Meerkampster Anouk Vetter, de regerend Europees kampioen, komt in actie op de 100 meter horden en bij het verspringen. Meerkampster Nadine Broersen maakt later bekend aan welke onderdelen ze deelneemt.
Rutger Koppelaar wil graag zijn beste prestatie van 5.70 meter bij het polsstokhoogspringen verbeteren. Bij de vrouwen komt Femke Pluim op dit onderdeel in actie. Melissa Boekelman won vorig jaar tijdens de Arena Games de dagprijs voor haar prestatie bij het kogelstoten en ook dit jaar is ze weer van de partij. Erik Cadée komt in actie op twee onderdelen: discuswerpen en kogelstoten.
De wedstrijd in het Arenapark is gratis te bezoeken. Het voorprogramma begint om 16.00 uur, het hoofdprogramma om 18.00 uur.