'Jungle' thema Sloepentocht in Loosdrecht

LOOSDRECHT 'Jungle' is zondag 8 juli het thema van de Sloepentocht in Loosdrecht. De organisatie verwacht dan ook heel veel Tarzans, Janes, apen, kokosnoten en lianen aan te treffen in de deelnemende sloepen en op de sluizen.

Met muziek, optredens en proeverijen moet het opnieuw een mooi evenement worden. Komende zaterdag start om 10.00 uur bovendien de verkoop al van de zogenaamde 'SLOEPentocht-BOX'. Met deze box hebben mensen recht op proeverijen voor vier personen. Met de opbrengst van deze box kan de Stichting Sloep dit evenement organiseren, voor swingende muziek zorgen, zorgen voor diverse plasgelegenheid en een echte jungle-sfeer creƫren. De box is te krijgen bij sluiswachter Leo Oor van de Mijndense sluis, Mimi's ijssalon aan de Oud Loosdrechtsedijk en Joy's Cadeaus & woonaccessoires op de Nootweg.

Optredens

Op de dag zelf zijn er langs de route diverse activiteiten. Wie geen sloep bezit, kan op de fiets de route volgen en genieten van de vele optredens. Deze zijn bij de Mijndense sluis, Ottenhome, de Raaisluis, Bar-Bistro het Bruggetje en het Fletcher hotel.

Bij sluis 't Hemeltje zullen Jan, Lesley en Nico het publiek in en om de sluis vermaken met spelletjes en muziek. Wie niet in de gelegenheid is om met de boot of de fiets te komen, kan met de auto terecht bij 't Hemeltje. Volg daarvoor de parkeerinstructies op van de verkeersregelaars.

De Sloepentocht begint om 10.00 uur. Bezoek voor het volledige programma en de fietsroute de website
www.StichtingSloep.nl.