Topscore voor Hospice Kajan

hilversum Hospice Kajan heeft tijdens een uitgebreide audit een groot aantal kwaliteitskeurmerken gekregen. En daarmee heeft het Hilversumse hospice het PREZO-keurmerk voor hospicezorg behaald.

Eind augustus wordt het bijbehorende certificaat uitgereikt. PREZO (PREstaties in de ZOrg) kijkt naar de prestaties die zorgprofessionals en -organisaties leveren. Het draait daarbij niet om protocollen, systemen en richtlijnen, maar om het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening.
Tijdens de audit zijn achttien 'prestaties' beoordeeld, variƫrend van de woon- en leefsituatie tot het individueel zorgplan en van patiƫntveiligheid tot de kwaliteit van medewerkers en vrijwilligers. Op al deze onderdelen voldoet Hospice Kajan ruimschoots aan de norm en twaalf van de achttien onderdelen behaalden zelfs een 100 procent score.

Het hospice is erg blij met het keurmerk. "We zien het als een blijk van waardering voor onze medewerkers en onze vele vrijwilligers, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor onze bewoners en hun naasten."