'Van het aardgas af'

hilversum Volop in het nieuws: 'We moeten van het aardgas af'. Voor seniorenvereniging Senver aanleiding om daar op dinsdagmorgen 2 oktober een bijeenkomst over met deskundigen te houden, waar senioren ook zelf met hun vragen terecht kunnen.

Enkele vragen die aan bod komen zijn: 'Wat houdt het in dat woningen van het aardgas gaan?' en 'Op welke termijn, en wat betekent het als je een eigen huis hebt of een huurwoning?'
De deskundigen zijn Kees Duijvestein en Erik de Lange. Prof. ir. Duijvestein is emeritus hoogleraar TU Delft; hij houdt zich al jaren bezig met energie als belangrijk thema van milieu. Op 2 oktober legt hij uit wat de laatste ontwikkelingen zijn.
De Lange is energiecoach voor HilverZon, de organisatie die zich in Hilversum inzet voor duurzaamheid. Hij vertelt wat hij tegenkomt als energiecoach en zal tips geven.

De bijeenkomst vindt plaats in het St. Annagebouw, het verenigingsgebouw achter de Vituskerk aan de Emmastraat. Aanvang 10.30 uur, kosten 3 euro. Aanmelden vooraf niet nodig.