Dag vol avontuur

HILVERSUM Wat houdt een dag vol avontuur in? Dat laat Scouting Heidepark zaterdag zien aan haar bezoekers van de open dag. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn belangstellenden welkom om langs te komen.

Zoals Heidepark zelf zegt kunnen avontuurlijke gezinnen terecht voor een gratis voorproefje van de wekelijkse opkomsten die binnen en buiten zijn. "Kinderen van zeven tot en met vijftien jaar worden uitgedaagd met een coole stormbaan en met diverse workshops in echte scoutingskills zoals knopen, schatzoeken en marshmallows bakken boven het vuur." Voor diegene die zich weet te bewijzen als een ware avonturier ligt een Heidepark-insigne klaar.

Nieuwsgierige aagjes uit Hilversum-Oost kunnen zaterdag een kijkje nemen in het clubhuis, dat aan de rand van Anna's Hoeve ligt. Heidepark nodigt de wijkbewoners uit om met de jonge leden en de leiding te komen praten. Om 16.00 uur staat de rondleiding over het terrein langs de Weg over Anna's Hoeve op het programma. De leiding vertelt dan meer over het gebouw en Scouting Heidepark.