Volle zak Patat Met

HILVERSUM Dat is niet duur zeggen 'we' dan op z'n Hollands: voor 5 euro kijken en luisteren naar drie verschillende bands en dan ook nog eens een biologische patat met en een biertje krijgen. Dat is de maandelijkse formule van Patat Met.

Vrijdag 19 oktober staat dit evenement weer op de agenda van Podium de Vorstin. "Deze patat met is wél goed voor je", luidt de uitsmijter. Bezoekers zien een nieuwe oogst bands voorbijkomen tijdens Patat Met. Morgen betreden Knars, Convoi Exceptional en Hebe de Hilversumse bühne.
Knars brengt vele muziekstijlen bijeen. Ze hebben een sound vol punkrock, breakbeat, elektronica, balkan en cumbia. Convoi Exceptional is al sinds 2006 bezig. Deze heren hebben energieke improvisatieklanken en pompende livebeats. Hebe is een artieste die muziek maakt met duidelijke invloeden van Van Morrison, Rhye, James Blake en Lianne la Havas.

De deuren van het poppodium aan de Koninginneweg 44 gaan vrijdag om 20.30 uur open. De bands treden op in de kleine zaal. Meer informatie is te vinden op www.devorstin.nl.