Gesprek over voeding

HILVERSUM Gezonde voeding is een hot item. Veel zinnige en onzinnige dingen doen de ronde. Cisca Dresselhuys praat daar dinsdag 20 november over met Jaap Seidell tijdens 'Hilversum in Gesprek'.

November is de maand van (gezonde) voeding. Voor 'Hilversum in Gesprek' een goed moment om deskundige Seidell in Filmtheater Hilversum aan de tand te voelen over voeding, overgewicht, voedingshypes en diƫten. Hij is hoogleraar voedingsleer bij de VU in Amsterdam en een internationaal gerenommeerd onderzoeker.
Seidell schrijft ook regelmatig over zijn vakgebied in kranten. Samen met psycholoog Jutka Halberstadt heeft hij een aantal boeken geschreven over dit onderwerp, zoals 'Het voedsellabyrint', 'Tegenwicht' en 'Jongleren met voeding'.

Het interview is van 19.30 tot 20.30 uur. Dan volgt een pauze van een half uur. Om 21.00 uur is het tijd voor Seidells keuzefilm. Dat is 'The Martian' van Ridley Scott. Die is te zien in een van de zalen aan het Herenplein. Meer gegevens zijn te vinden op www.filmtheaterhilversum.nl.