A festival of Nine Lessons and Carols

HILVERSUM Meezingen met een Christmas carol kan tijdens het Festival of Nine Lessons and Carols komende vrijdag om 20.00 uur in de oud-katholieke Sint Vituskerk aan het Melkpad 12.

Het parochiekoor, aangevuld met gastzangers, zal in deze viering uit de oude Engelse traditie veel bekende carols zingen. Een aantal daarvan, zoals 'O Come, All Ye Faithful' kan meegezongen worden door alle aanwezigen. Het koor wordt gedirigeerd door Gerard de Ridder, Bob van der Linde begeleidt op orgel.
Naast de liederen klinken ook de Nine Lessons, de lezingen die samen het verhaal van kerst vertellen. Die lezingen zijn in het Engels, een vertaling in het Nederlands is aanwezig. Toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang voor de voedselbank.


Christmas Carol Event

hilversum Onder het genot van een glas glühwein of chocolademelk genieten van én meezingen met kerst- en midwinterliederen. Dat kan zaterdag in stadstuin De Hof tijdens het Christmas Carol Event.

In de tuin aan de Oude Torenstraat/Andriessenstraat/Torenlaan is het tussen 17.00 en 18.15 uur een mooie gelegenheid om elkaar in deze kersttijd alle goeds te kunnen wensen. Medewerking zal ook dit jaar weer worden verleend door het Vrijbuiter Shantykoor Omhoog onder leiding van Dita van Gangelen, ondersteund door Frans de Vries op trompet.
Mocht het evenement vanwege het slechte weer niet doorgaan, zie dan www.stichtingdehof.nl