Heerlijke ziekenhuisklucht bij NH Toneel.
Heerlijke ziekenhuisklucht bij NH Toneel. Foto: Paul Smet

Hilarische ziekenhuisklucht bij NH Toneel

Wie een avondje wil lachen, moet zeker naar de nieuwe voorstelling van het Noord Hollands Toneel gaan in Theater in Zuyd in Bussum. De klucht 'Kleedt u zich daar even uit!' is nog te zien t/m 11 nov a.s. De voorstelling is aanstekelijk, pretentieloos, maar vooral meesterlijk amusement.

Het is 5 december en het lijkt zoals ieder jaar weer een gezellige sinterklaasavond te worden voor neuroloog Boudewijn van Rossum. Na het werk gaat hij lekker met de hele familie thuis voor de open haard pakjesavond vieren, maar opeens staat er een oude bekende voor zijn neus. Deze heeft een onverwachte surprise voor hem meegenomen naar het Blaricumse Tergooiziekenhuis. Maar deze bijzondere 'sinterklaassurprise' leidt tot krankzinnige situaties met telkens weer nieuwe, verrassende wendingen. Dankzij de ontzettend slim geschreven dialogen blijft deze eigentijdse komedie erg grappig en wordt het nergens oubollig.

Op vrijdag 14 december gaat de volgende productie van NH Toneel in première. Het spannende rechtbankdrama 'Getuige à charge' van Agatha Christie is te zien t/m 19 jan 2019.

Reserveren en meer informatie: www.nhtoneel.nl. Theater in Zuyd, Akkerlaan 21, 1403 PS Bussum.

Foto: Paul Smet.

Caption: Heerlijke ziekenhuisklucht bij NH Toneel