Afbeelding
Linda van den Burg Fotografie 0622570204

Dé woonwinkel in Hilversum voor uw complete interieur

Bij Van Reenen Meubelen kunt u terecht voor betaalbare kwaliteitsmeubelen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank of complete zithoek, een fauteuil of relaxfauteuil, een kast of een tafel met stoelen, bij ons vindt u zeker wat u zoekt.

Breng een bezoek aan onze showroom in Hilversum. U vindt hier een groot aanbod kwaliteitsmeubelen van diverse merken. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onze meubelen zodat u een goede beslissing kunt nemen. Bovendien kunt u momenteel profiteren van de showroomsale: veel showroommodellen mogen weg met kortingen tot wel 75%.

Naast meubelen hebben wij ook accessoires in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan verlichting, maar ook aan kussens en kapstokken en vloerkleden. Laat u verrassen in onze showroom.

Uitstekende service.
Onze service houdt niet op na de aankoop. Ook onze nazorg is uitstekend. Natuurlijk doen wij onze uiterste best om u tevreden te stellen. Mocht er achteraf iets zijn, dan zullen wij er ook alles aan doen om dit naar volle tevredenheid op te lossen.

Kortom, Van Reenen Meubelen, om thuis beter uit te zijn!

U vindt ons aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum.

(Industrieterrein Havenkwartier, nabij Karwei)

Afbeelding