Afbeelding
Foto:

Vietnamees eten in Hilversum!

Mai Taste is sinds augustus geopend aan de Havenstraat in Hilversum. Mai Taste wordt gerund door broer en zus Danny en Stephanie Mai. Samen dromen ze ervan om het eten dat zij thuis voorgeschoteld krijgen te delen met anderen. Van kleins af aan staat het duo al samen met mama in de keuken om de Vietnamese familierecepten te bereiden. Ze hebben een grote liefde voor hun cultuur, die te omschrijven is met drie woorden: familie, eten en geloof.

Één ding is zeker, familie staat altijd op nummer één. Het is belangrijk voor hen om alle momenten samen te koesteren en daarnaast om samen met elkaar te genieten van het eten. Zij delen graag een stukje van hun cultuur en de Vietnamese keuken, vandaar de naam Mai Taste.

Het menu heeft voor ieder wat wils: je kunt je buik opwarmen door bijvoorbeeld te kiezen voor pho, een warme noedelsoep met een stevige kippenbouillon, of probeer de goi cuon, verse rijstpapierrolletjes met een vulling naar keuze.

Nieuwsgierig naar de recepten van de familie Mai? Ga gezellig langs de toko of bestel vanuit huis de verse maaltijden, die makkelijk te delen zijn met vrienden en familie. Meer informatie staat op www.maitaste.nl.