Kross in Morgenster

hilversum Het Buren-voor-burenconcert is niet meer weg te denken uit de serie Seinconcerten. Musici uit de buurt bundelen hun krachten met internationale gasten. Vrijdag 18 januari is er een Spaanse avond met klassieke muziek en de opzwepende klanken van flamenco. Hoofdgast is Tania Kross.

De operazangeres behoeft eigenlijk geen introductie. Haar eerdere optredens bij de Seinconcerten waren spectaculair. Ze mengt haar klassieke opleiding en ervaring met de wens om muziek voor een groot publiek toegankelijker te maken.
Verder is er muziek van het trio Primos del Norte. Flamenco-optredens van deze formatie zouden zich kenmerken door subtiele muziek en explosieve ritmiek. Ook is er een optreden van de Sevilliaanse danseres Irene Alvarez. Kross, Primos del Norte en Alvarez kennen elkaar onder andere van een succesvolle tournee met een flamenco-versie van Carmen.

Het concert is 18 januari van 20.15 tot 23.30 uur. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en voor kinderen/CJP 7,50 euro en zijn te bestellen via: info@seinconcerten.nl