Eerste Podium MH

HILVERSUM Museum Hilversum is vanavond - donderdag 17 januari - gastheer van het eerste Podium MH. Deze bijeenkomst is bedoeld als inspiratie voor net afgestudeerde fotografen van de Fotoacademie.

Tijdens de eerste editie staat het werk van zeventien fotografen centraal. De bijeenkomst in de culturele organisatie aan de Kerkbrink 6 biedt korte interviews en presentaties van de fotografen over fotografie, film en video. "Ze laten zien dat de nieuwe fotograaf een autonoom beelddenker is", meldt de organisatie. Artistiek manager van de Fotoacademie Ruud de Jong en hoofdredacteur van PfMagazine Ton Hendriks zijn degenen die dit toelichten.

Nieuwsgierig naar de nieuwe generatie beeldmakers en de verhalen achter hun werk en de fotograaf? Kaarten hiervoor zijn te reserveren via www.museumhilversum.nl. Een ticket kost 7,50 euro per persoon. Dat is inclusief een drankje tijdens de pauze. Donderdag 17 januari is de ontvangst vanaf 18.30 uur. Een uur later gaat het programma van start. Omstreeks 22.00 uur nadert Podium MH het einde.