Verlangen naar meer

HILVERSUM Kerkgebouw de Schuilhof aan de Dalweg is zaterdag 26 januari het decor van 'There is more next'. Dit is een evenement over verlangen naar meer van God, voor de persoon zelf en voor de kerk.

Samenwerkingsgemeente de Verbinding in Hilversum en het Evangelisch Werkverband (EW) hebben de organisatorische touwtjes in handen. Dit evenement is het vervolg op de landelijke conferentie 'There is more next' en richt zich specifiek op christenen, kerken en belangstellenden uit Hilversum en omliggende omgeving.
Er is ruimte om God te aanbidden met zang en muziek, uit de Bijbel te leren en de aanwezigen kunnen luisteren naar drie sprekers. Zij praten over het verlangen naar meer van God. Sprekers zijn Andrew Chapman (Brits predikant), Gertjan Oosterhuis (predikant van De Verbinding Hilversum) en Hans Maat (directeur EW).

Tussen 10.00 en ongeveer 16.30 uur kunnen belangstellenden naar 'There is more next' in De Schuilhof. De entree bedraagt 15 euro, inclusief koffie, thee en lunch. Reserveren is mogelijk via www.thereismore.nl.