Samen gedicht maken in St. Joseph

HILVERSUM Samen werken aan een gedicht. Dat kan vrijdag 1 februari in wijkcentrum St. Joseph. Sherpa verzorgt een zogeheten 'Poëziepretmiddag'.

Tussen 14.00 en 15.30 uur kunnen belangstellenden onder deskundige leiding een gedicht maken in het wijkcentrum aan de Minckelersstraat 71. Sherpa, dat mensen ondersteunt met een lichamelijke en verstandelijke beperking, houdt deze activiteit voor iedereen. "Ervaar zelf dat spelen met taal leuk en inspirerend is", luidt de uitnodiging.

Deelname aan deze activiteit is gratis. Wie zeker wil zijn van een plekje aan de poëzietafel kan dat via de mail kenbaar maken aan de organisatie: academie@sherpa.org.


Optreden harpiste in Grote Kerk

HILVERSUM 'Hymns of the harp' is de titel van het concert van harpiste Regina Ederveen. Zij treedt maandag 4 februari op in de Grote Kerk aan de Oude Torenstraat 6.

Ederveen treedt met haar gouden harp op tijdens een bijeenkomst van Vrouwenvereniging Ruth. Het optreden in het godshuis begint om 20.00 uur. Wie aanwezig wil zijn bij dit concert kan een plek reserveren via 035-6835940.


Voorstelling Ballen in Kleintje Kunst

HILVERSUM De verschuiving van de positie van de man is het centrale thema van de voorstelling 'Ballen'. 3xPlankenkoorts staat vrijdag 1 februari op de planken van theater Kleintje Kunst.

Om 20.15 uur betreden acteurs Ad Paantjes en Dragan Zuijkerbuijk de bühne van het theater aan de Kolhornseweg. Het stuk is 'een congres over de arme man'. Volgens de voorstelling wordt de westerse man bedreigd in zijn soort. "Hij staat simpelweg op uitsterven", is de conclusie van de theatermakers.

Een kaartje voor dit optreden kost 17 euro en is te reserveren via theaterkk@gmail.com of bel 06-54220108.