De City Run vorig jaar.
De City Run vorig jaar. Foto: Bastiaan Miché

Nog meer festiviteiten rondom Hilversum City Run 2019

HILVERSUM De Hilversum City Run, dit jaar op zondag 14 april, belooft feestelijker te worden dan ooit tevoren. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de bezoekers van het grootste sportevenement van 't Gooi verrijst een tent tussen Mout en de Groest met een groot podium waarop gedurende de gehele dag activiteiten plaatsvinden.

Alle lopers kunnen na hun prestatie terecht in de tent, waar picknickbanken, statafels en palmbomen staan. De activiteiten sluiten door de dag heen aan op de groep die net de loop heeft afgerond. Fit By Rox en en het nieuwe goede doel van de City Run, Muziekids, zijn verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling. Als de kinderen terugkomen van de Kids Run, is het dansen en de muziek op hen gericht.

Na de Ladies Run en de recreatieloop toont Fit By Rox sportdemonstraties en kangoo-steps, ondersteund door dj's, geleverd door Muziekids. Ook René Froger, een van de naamgevers van twee Muziekidsstudio's, heeft beloofd langs te komen.
Dj's van Muziekids zullen voor een continue sfeer zorgen gedurende de dag. Natuurlijk worden de prijsuitreikingen ook in deze tent vanaf dit podium gedaan. Een deel van de tent dient als Yakult Ladies House, speciaal voor de deelneemsters van de Yakult Ladies Run. Hier kunnen de sportieve dames het door hen bestelde Yakult Ladies Run Shirt ophalen, zich omkleden in de Ladies omkleedtent, hun tas in bewaring geven en genieten van de afterparty.