Na een spannend uurtje wachten nam het team de prijs in ontvangst.
Na een spannend uurtje wachten nam het team de prijs in ontvangst. Foto: Centrum Hilversum

'Prijs Etos mooie bekroning voor jaren keihard werken'

HILVERSUM Feest in de Etos aan de Kerkstraat. De drogisterij in het centrum is bij de verkiezing 'Beste Etos van Nederland' namelijk geƫindigd op een eervolle vierde plek. Vrijdagmorgen nam het team de prijs in ontvangst na een spannend uurtje wachten.

Franchiseneemster Sophie Makker is enorm trots op haar team en winkel. "Een heel mooie bekroning voor jaren keihard werken met het gehele team. Ook de gastvrijheidstrainingen die we via de Stichting Centrum Hilversum hebben gevolgd, hebben hier aan bijgedragen. We zijn superblij en enorm trots met deze prijs."
Makker en haar team gaan ook komend jaar weer keihard aan de slag om tot de beste te blijven behoren, zeker ook voor de klanten. Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zal de Etos in mei volledig op de schop gaan en is derhalve van 19 tot en met 26 mei tijdelijk gesloten voor de verbouwing.
Etos kiest jaarlijks uit haar 546 winkels een beste Etos. Een professionele jury beoordeelt de winkel en vooral het team op de winkelvloer.