Foto-expositie GAH

HILVERSUM Tineke de Nooij opent zaterdag 6 april de foto-expositie 'Now's the time' in Grafisch Atelier Hilversum (GAH). Deze tentoonstelling wordt geopend tijdens de jaarlijkse platenbeurs in het pand aan de Noorderweg 96b.

Van zaterdag 6 april tot en met zaterdag 1 juni is de expositie te zien. Foto's van Frits van Swoll hangen bij GAH. Hij werkte in de jaren 60 en 70 bij het toenmalige Phonogam in Baarn en legde in zijn vrije tijd veel bekende jazzmuzikanten vast op de gevoelige plaat, zoals John Coltrane, Art Blakey, Sonny Rollins, Ornette Coleman en Elvin Jones. Veel van zijn foto's zijn gebruikt voor platenhoezen.

Naast blow-ups van het werk van Van Swoll kunnen de bezoekers zaterdag platen kopen. Een selecte groep vinylhandelaren verkoopt hun waar tussen de drukpersen van het GAH.

De entree bedraagt zaterdag 2 euro. Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis naar binnen. De platenbeurs duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De expositie is op werkdagen te bezichtigen van 10.00 tot 14.00 uur.