Kennismaken met golf bij Spandersbosch

HILVERSUM Een rondleiding over het park, een gratis introductieles van een uur, een putwedstrijd én voor de meer ervaren golfer een neary op hole 1 van de Boschbaan. Het kan allemaal tijdens de open dagen op Golfpark Spandersbosch komende zaterdag en zondag.

Ook voor de jeugd is er een en ander te doen, want op de puttinggreen van de golfbaan is er voor hen een leuke golfcarrousel te spelen. Tevens zijn er aanbiedingen voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer.
Golfpark Spandersbosch bevindt zich midden in het fraaie natuurgebied van het Goois Natuurreservaat tussen Bussum en Hilversum, en heeft twee 9-holesbanen, een modern clubhuis met brasserie, een zeer actieve golfvereniging (600 leden), een businessclub, een professionele PGA-golfschool met deels overdekte drivingrange en een golfshop.
Daarnaast krijgt de jeugd extra aandacht door het NGF-programma Committed to Jeugd. Speciale jeugdcoaches zorgen voor een verantwoorde begeleiding bij de lessen en in de baan. Tijdens deze open dagen kunnen bezoekers informatie inwinnen over het park, de vereniging, de openbare Crailoobaan, de golfschool en de businessclub.

Bezoek www.golfparkspandersbosch.nl voor meer informatie en eventueel de routebeschrijving naar het golfpark.


Speeltuin De Zoutkeet gaat weer open

HILVERSUM Speeltuin de Zoutkeet is vanaf zaterdag 10.00 uur - na een lange winter - weer open. Vanaf 13.00 uur start het openingsfeest.

De speeltuin aan de Zoutmanlaan is de komende maanden open van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 en zondagmiddag van 13.30 tot 17.00. Een dagkaart kost 1,30 euro per persoon, ook voor volwassenen. Een gezinsabonnement voor het hele seizoen kost 32 euro.
Komende zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur is dus het openingsfeest. Er zijn traktaties voor de kinderen, ze kunnen geschminkt worden, er zijn ballonnen en verrassingen. Ook staat er wat lekkers en limonade klaar en er komt een 'paasvrouw' langs.

Kijk ook op www.zoutkeet.nl.