Good Old bij Victoria

HILVERSUM Is de nieuwe voetbalster komend weekeinde te zien in Hilversum? Die loopt tijdens het paasweekeinde wellicht rond op de velden van HC & FC Victoria. Voor de zestiende keer verzorgt de Hilversumse vereniging The Good Old, het internationale jeugdtoernooi.

Zaterdag 20 en zondag 21 april verzorgt Victoria opnieuw dit grote voetbalevenement. Talenten van menig betaaldvoetbalorganisatie uit binnen- en buitenland laten aan 't Jagerspaadje zien wat zij in hun mars hebben. Jonge spelers van AZ, FC Utrecht, FC Groningen, FC Emmen, NAC, Excelsior, het Belgische KV Mechelen en SK Lommel en het Deense Brøndy meten hun krachten met onder meer de talenten van Victoria (09-1 en 0-11-1) zelf.
"Geniet van aantrekkelijk en onbevangen jeugdvoetbal, waar de profs een voorbeeld aan kunnen nemen", laat de organiserende vereniging weten. "Zoek de nieuwe Messi of Robben tussen de Nederlandse, Belgische en Deense talentjes. Of om het Hilversums te houden: ontdek de nieuwe Davy Klaassen." De wedstrijden beginnen om 10.30 uur. Rond 16.30 uur staat de finale gepland.