Theatergroep Fusie speelt 'Uitstappen'

hilversum Aannemer Frederik Oudewater is minder enthousiast over het leven dan zijn familie over zijn dood. De nieuwste voorstelling van Theatergroep Fusie vertelt het verhaal van een aannemer in ruste die uit het leven wil stappen. Vooral dankzij de royale erfenis die Frederik achterlaat, staat zijn familie vol achter zijn keuze.

Theatergroep Fusie gaat in haar voorstellingen zware en ingewikkelde thema's nooit uit de weg. Bij een van Hilversums meest succesvolle theatergroepen gaan vermaak en humor vaak met gemak samen met maatschappelijke onderwerpen. En dat geldt ook voor 'Uitstappen'.
In deze zwarte komedie draait het niet alleen om euthanasie, maar ook om de groeiende rol van commercie in de zorg en de vraag of we in deze individualistische samenleving nog wel voor elkaar willen zorgen.

'Uitstappen' is te zien in Theater Santbergen aan de Noorderweg 2 in Hilversum. Speeldata: 3, 10, 11, 17 en 18 mei om 20.15 uur. Kaarten kosten 12,50 per stuk. Voor kaarten en meer informatie: www.theatergroepfusie.nl.


Rommelmarkt Jong Beatrix

hilversum In het clubgebouw op de hoek Neuweg/Bosdrift houdt Jong Beatrix zaterdag een rommelmarkt.

Met de opbrengst wil de vereniging instrumenten kopen, lessen van professionals realiseren en activiteiten organiseren. Dit alles om de jeugd muziek te leren maken. De rommelmarkt is van 9.00 tot 14.00 uur.


Jazzformatie in De Kruisdam

hilversum De Gooise jazzformatie Radio Town Jazzband speelt komende zondag in De Kruisdam in de Hilversumse Meent.

Het optreden staat in het teken van de viering van Bevrijdingsdag. Muzieknummers die in 1945 bekend raakten, worden ten gehore gebracht en nemen de luisteraar mee naar de optimistische en nostalgische sfeer uit die tijd.
Het optreden begint om 14.30 en loopt door tot 17.30 uur; de zaal is open vanaf 14.00 uur. De entreeprijs bedraagt 3 euro.