Markt bij jarig St Joseph

HILVERSUM Allerlei (creatieve) kramen, lekkernijen, een modeshow en muziek. Dat en nog veel meer is allemaal aanwezig tijdens de voorjaarsmarkt van komende zaterdag op het plein van Wijkcentrum St Joseph.

Aanleiding van de festiviteiten is het 15-jarig jubileum van het wijkcentrum aan de Hilversumse Minckelersstraat. Het evenement vindt plaats tussen 10.00 en 15.00 uur en wordt mogelijk gemaakt door Hilverzorg, Versa Welzijn en Sherpa.


Vakbondshuis FNV decor van een open dag

HILVERSUM Wat heeft de vakbond allemaal te bieden. Dat moet komende zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur duidelijk worden tijdens een open dag van de FNV in haar vakbondshuis aan de Noorderweg 56-58 in Hilversum.

Juristen vertellen wat ze voor mensen kunnen betekenen als er een arbeidsconflict dreigt. Of wat men kan doen bij het vermoeden dat de werk(plek) ongezond is. Voor mensen die willen veranderen van (loop)baan, zijn loopbaancoaches aanwezig. Voor mensen werkzaam in de media zijn er vakbondsdeskundigen van de sector Media en Cultuur van de FNV om mee in gesprek te gaan.

FNV-vicevoorzitter Kitty Jong is van 11.00 tot 12.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden over het beleid en de inzet van de FNV op het gebied van pensioen, werk en inkomen. Bezoekers die iets willen weten over het gemeentelijk sociaal beleid in Hilversum kunnen van 12.30 tot 13.00 uur een debat volgen tussen Kitty Jong en wethouder Annette Wolthers van de gemeente Hilversum.


Docupremière van HET en Filmtheater

HILVERSUM Filmtheater en lokale energiecoöperatie HET verzorgen zondag 26 mei de voorpremière van de documentaire 'The Biggest Little Farm'.

De film is voor de hele familie en gaat over het verwezenlijken van dromen en het bewijs dat duurzaam leven mogelijk is. De vertoning begint om 11.15 uur in het theater aan het Herenplein.