Diner op de klinkers

HILVERSUM Dineren in mediterraanse sfeer op de klinkers van de Biersteeg. Dat is Diner op de Klinkers: een initiatief van Rotary Hilversum waarmee zij geld inzamelt voor Hilversumse kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Dit nieuwe evenement staat vrijdag 24 mei op de agenda. Er is plaats voor honderdvijftig tot tweehonderd gasten in de Biersteeg (Puur Smaeck, Wijnbar Vintage en Bistro Vos). De inloop is morgen vanaf 18.30 uur met een aperitief. Om 19.00 uur kunnen de eters aan tafel. Tegen middernacht is Diner op de Klinkers met een driegangendiner ten einde.
Met dit initiatief wil de organisatie Hilversumse kinderen helpen met bijvoorbeeld geld voor zwemles, een sportabonnement of een uitstapje. "Dit soort voor velen kleine genoegens maken voor jonge kinderen een belangrijk verschil." De Rotary hoopt dit evenement ieder jaar op de kalender te kunnen zetten.
Wie hierbij van de partij wil zijn, moet snel zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar kimvankampen@rotaryhilversum.nl. Een plek aan een dorpstafel kost 75 euro.