Pinksterfeest in CSC aan Havenstraat

HILVERSUM Op de nieuwe locatie aan de Havenstraat 119 in Hilversum houdt het Christelijk Spiritueel Centrum (CSC) op tweede pinksterdag drie miniworkshops: Meditatie (14.00 uur), Massage (15.00 uur) en Geurende oliƫn (16.00 uur).

"Een ontspannen manier om eens kennis te komen maken", zegt Tjitske Volkerink. Zij is sociaal ondernemer, wellnesscoach, stiltetrainer en masseur in het CSC. "Ik geloof dat je met je zintuigen een nieuwe dimensie kunt ontdekken in je gebeds- of spiritueel leven."

Het pinksterfeest start om 14.00 uur. Belangstellenden kunnen een of meerdere workshops volgen. De entree is 12,50 euro per persoon. Opgeven voor de workshop kan via info@christelijkspiritueelcentrum.nl.


Theatergroep Fusie 'op drift'

hilversum "Een fysieke voorstelling waarin we op zoek zijn gegaan naar universele waarden van 'op drift' zijn. Waarin hoop, plezier, liefde en veerkracht drijfveren blijken voor overleven." Zo omschrijft regisseur Gwen de Visser de nieuwe voorstelling van Theatergroep Fusie: 'Mensen op drift'.

De Visser heeft intussen met een aantal prachtige stukken (Augustus Oklahoma, De Slachting, Het Lortcher Syndroom en FESTEN) laten zien dat zij in staat is om voorstellingen te maken die prikkelen, troost bieden of juist confronteren. Ook met 'Mensen op drift' gaat zij de uitdaging aan een stuk op de planken te brengen dat raakt in het hart.

Theatergroep Fusie neemt bezoekers mee op reis langs de verbeelding wat het betekent om op de vlucht te zijn. De Visser heeft samen met haar spelers al improviserend gezocht naar uitingsvormen van onderweg zijn, met als resultaat een portret van de 'mens op drift'. De Visser: "In 'Mensen op drift' komen thema's als identiteitsverlies, veerkracht, loslaten en ontheemd aan de orde. Maar voor alles verbeeldt 'Mensen op drift' de hoop."

De voorstelling is op de vrijdagen 14 en 21 en zaterdagen 15 en 22 juni te zien in Theater Santbergen aan de Noorderweg in Hilversum. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.theatergroepfusie.nl.