Finissage in Museum

HILVERSUM Eruit gaan met een klapper. Dat is wat fotografe Ilvy Njiokiktjien zondag 16 juni hoopt te doen in Museum Hilversum. Het is de laatste dag in Hilversum van haar multimediale expositie 'Born Free - Mandela's generation of hope'. Daarom leidt zij geïnteresseerden zelf rond tijdens de finissage.

"De tentoonstelling wordt afgesloten met een finissage om 15.00 uur. Tijdens de finissage geef ik een rondleiding door de tentoonstelling en vertel ik meer over mijn werkwijze en de verhalen achter de personages", zo geeft Njiokiktjien mee aan belangstellenden.

Haar werk is sinds vrijdag 12 april in het Hilversumse museum te bewonderen. Sinds 2007 komt de Nederlandse geregeld in Zuid-Afrika. Daar legt zij de nieuwe generatie, die na de afschaffing van de apartheid is geboren, op camera, film en in verhaal vast. Daar gaat 'Born Free - Mandela's generation of hope' over.

De inloop is zondag vanaf 14.30 uur. Een half uur later begint de rondleiding in het museum, dat gevestigd is aan de Kerkbrink 6.