Ook medewerkers van MOUT deden mee aan de modeshow op de markt.
Ook medewerkers van MOUT deden mee aan de modeshow op de markt. Foto: Bastiaan Miché

Modeshow Hilversumse markt slaat aan bij het publiek

hilversum Het feest ging twee weken terug vanwege het slechte weer niet door, maar woensdag was er alsnog Monica's Mooiste Modeshow op de Hilversumse markt. De verschillende ondernemers presenteerden de nieuwste trends voor de komende zomermaanden.

De modeshow was een samenwerking tussen de markt en MOUT. De verschillende 'modellen' - bezoekers van de markt én medewerkers van de succesvolle foodhall op het Marktplein - toonden de vrolijke kleding, die volgens de presentatrice van dienst Monica Tijdink voor een goede prijs te koop is.
Een van die modellen was Sylvia van Ravenzwaaij, een regelmatige bezoeker van de markt. "Natuurlijk doe ik mee. Het is voor een goed doel. Het is belangrijk dat er mensen naar de markt komen."
Naarmate de modeshow vordert, staat er steeds meer publiek langs de heuse catwalk. Zo ook moeder en dochter José en Elise Griffioen. "Nu zie je hoe het staat, normaal kun je hier niet je kleding passen", aldus Elise. "Dus ja, het is wel leuk. Ze mogen dit zeker wel vaker doen."