Energieloket. Dinsdag 20 augustus om 19.00 uur. Energieloket HilverZon.
Energieloket. Dinsdag 20 augustus om 19.00 uur. Energieloket HilverZon. Foto: Koosje de Beer

Vrijdag 16 augustus

Massage in De Hooiberg

De Hooiberg

Bent u lekker ontspannen na deze mooie zomer? Houd dat gevoel vast door een heerlijke ontspanningsmassage te boeken in De Hooiberg! Bel voor een afspraak 06-11850095.

Sportactiviteiten

10:00 uur | De Lieberg

De buurtsportcoaches organiseren ook dit jaar weer een spetterend zomeraanbod. Er wordt gesport en vooral veel plezier gemaakt. Deelnemen aan alle activiteiten is gratis. Voor meer informatie: http://bit.ly/zomervakantieprogramma.

De Alledaagse Dudok

12:00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Aan de hand van objecten, amateurkunst en foto's laat deze tentoonstelling zien hoe het Raadhuis niet alleen in de internationale vakwereld een icoon werd, maar ook terecht kwam in de huiskamers van Hilversum.

Zondag 18 augustus

Fietstocht

10:00 uur | Museum Hilversum

Het Fietsgilde 't Gooi rijdt de dagtocht 'Zandafgravingen', vertrek om 10.00 uur vanaf de Kerkbrink in Hilversum. Voor meer informatie over deze en de overige tochten van Fietsgilde 't Gooi, zie www.fietsgilde.nl.

Kerkdienst

11:00 uur | Evangeliegemeente
De Deur

Kerk is niet saai. Kom langs en zie wat God in uw leven kan doen! God verandert nog steeds mensenlevens. Onze diensten bestaan uit zingen, bidden en een Bijbelse actuele preek waar je door de week iets mee kunt.
Info: 06-51507971.

Maandag 19 augustus

SPORTKAMP

9:00 uur | Dudok Arena

Tijdens de meerdaagse multi-sport dagkampen van Sportivun ontdekken kinderen allerlei gave sporten en spellen, van tennis en atletiek tot bubbelvoetbal en bunkertrefbal. Voor iedere sportieveling die dit wilt meemaken.

Gratis inloopspreekuur

10:00 uur | Lopes Dias

Voor al je vragen rondom administratie, formulieren, inkomen, toeslagen, voorzieningen, werk en meer.
Maandag 10.00-11.30 uur wijkcentrum Lopes Dias, dinsdag 15.30-17.00 uur wijkcentrum Kleine Lelie, donderdag 10.00-11.30 uur wijkcentrum St. Joseph.

Zomerbridge

19:30 uur | Nieuw Kerkelanden

Bridgen in de zomer kan bij bridgeclub Bei-Air op maandag- en woensdagavond. De kosten bedragen €5,- per paar.
Gaarne aanwezig om 19.15 uur. Voor nadere info zie: www.nbbclubsites.nl/club/24065.

Dinsdag 20 augustus

Gratis inloopspreekuur

10:00 uur | Regenboogkerk

Inloopspreekuur van WerkInJeEigenWijk speciaal voor aantoonbare cliënten van de Voedselbank met werkVINDtraject. Bel 06-40414560 voor een afspraak.

Koffie-inloop

10:00 uur | Wijkcentrum de Geus

Elke dinsdag en donderdag gezellige inloop vanaf 10.00 tot 12.00 uur. De koffie of thee (met koekje) staat klaar. Gastvrouw of gastheer aanwezig. Bewoners ontmoeten elkaar op een ongedwongen wijze. Loop gewoon even binnen.

Hulp bij uw administratie

15:30 uur | De Kleine Lelie

Het project WEG&WIJS is dinsdags aanwezig om u te helpen zicht te krijgen op uw eigen (financiele) administratie. Samen weten we meer. Van 15.30-17.00 uur, gratis en zonder afspraak.

Energieloket Hilversum

19:00 uur | Energieloket HilverZon

Voor vragen over energiebesparende maatregelen in huis of het op duurzaamheid laten checken van een offerte van aannemer of installateur. U kunt gratis terecht bij het Energieloket van HilverZon voor advies.

Woensdag 21 augustus

Bobo vakantiedagen

9:00 uur | Dudok Arena

Sportivun organiseert voor de kleinere onder ons de BOBO-vakantiedagen, dit is voor een leeftijd van 3 t/m 6 jaar.

Je gaat cupcakjes bakken voor de verjaardag van Bobo, aan het einde geef je een te gekke goochelshow aan je ouders en nog veel meer. Meld je snel aan op: www.sportivun.nl/bobo.

Kinderkamerconcert

11:00 uur | Bibliotheek

Peter Hendriks speelt een toegankelijk en vrolijk liedjesprogramma gericht op jonge kinderen. Geen decor, licht of microfoons, maar voor een klein publiek, eenvoudig, direct en eerlijk.

Donderdag 22 augustus

Rondleidingen Raadhuis

Dudokpark

Eind augustus en begin september organiseert het DAC vijf weken lang rondleidingen door het Raadhuis in de avondschemering. Meer informatie over aanmelden, tijden en de kosten is te vinden op www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Vrijdag 23 augustus

Wandeling

14:00 uur | Begraafplaats Zuiderhof

De Heikracht wandeling van ca. 7,5 km brengt ons deze keer via de Hoorneboegse heide naar het bos langs de Utrechtseweg, een stukje Hilversum dat waarschijnlijk minder bekend is.

Zaterdag 24 augustus

Fietstocht Plassengebied

10:00 uur | Museum Hilversum

Het Fietsgilde rijdt de dagtocht 'Plassengebied', vertrek om 10.00 uur vanaf de Kerkbrink in Hilversum. Zie voor meer informatie www.fietsgilde.nl.

Henk Pel Toernooi

10:30 uur | BZC`13

Het begin van het nieuwe seizoen voor het traditionele Henk Pel Toernooi bij BZC'13.