Zaterdag 1 februari Geef een glimlach cadeau.
Zaterdag 1 februari Geef een glimlach cadeau. Foto: Bart Versteeg

Vrijdag 31 januari

Tentoonstelling

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

'Pionieren in projectontwikkeling; het grotestadsdenken van Johan Matser'. In deze tentoonstelling komen voornamelijk projecten aan bod die Matser in Hilversum en omgeving realiseerde. Maar er wordt ook aandacht besteed aan hedendaagse projectontwikkeling. Wekelijks op do., za., zo., en vr.) Voor meer informatie, zie www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Workshop fotobord maken

19.00 uur | Workshop atelier
'The Artist in You'

'A Piece of Me'. Een leuke workshop waarin je een wandbord maakt met als basis een puzzelstuk van 40 cm breed. Je gaat aan de slag met krijtverf, hout en sjablonen. Om het extra uniek te maken kan je een sjabloon met persoonlijke tekst/naam/afbeelding maken.

Zaterdag 1 februari

Geef een glimlach cadeau

Viore, ‘centrum voor iedereen die leeft met kanker’

Look good Feel better organiseert i.v.m. Wereldkankerdag de actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Geniet van een gratis verwenmoment door een schoonheidsspecialiste. vrijwilligers@viore.org of 035-6853532.

Zondag 2 februari

Expositie

11.00 uur | Regenboogkerk

Een expositie met aan de wand werk van Rob Bouwmeester uit Hilversum, geïnspireerd door De Stijl. In de vitrine Anneke Moesker, eerst edelsmid, nu keramist.

Workshop Acryl gieten

14.00 uur | Workshop atelier 'The Artist in You'

Acryl gieten is een super leuke bezigheid voor iedereen. Wat het extra leuk maakt is dat je geen enkele voorkennis hoeft te hebben om in deze workshop van 2,5 uur twee kunstwerken te gaan maken waar je echt versteld van zult staan.

Maandag 3 februari

Laagdrempelig sporten

20.00 uur | College de OpMaat

Met een groepje vrouwen sporten we elke maandagavond. We organiseren dit voor en met elkaar, de avond is elke week anders. Kosten: € 4,- per keer. Opgeven en vragen via Whatsapp 06-40398490. (Rina)

Dinsdag 4 februari

SeniorenFit in

9.30 uur | Wijkcentrum de Geus

Iedereen die wat meer wil bewegen en dat samen met buurtbewoners wil doen is van harte welkom. € 1,- per keer.

Koffie om de hoek

10.00 uur | Wijkcentrum de Geus

Elke dinsdag en donderdag gezellige inloop vanaf 10.00 tot 12.00 uur. De koffie of thee (met koek) staat klaar. Gastvrouw of gastheer aanwezig. Bewoners ontmoeten elkaar op een ongedwongen wijze.

Netwerk 1221

12.00 uur | Wijkcentrum de Geus

Heeft u een vraag voor uzelf of iemand anders, maakt u zich zorgen over b.v leefbaarheid? Kom gewoon even binnen lopen privacy is gewaarborgd.

Woensdag 5 februari

Inloop

10.00 uur | De Koepel

Zonder afspraak kunt u elke woensdag terecht voor informatie, het maken van lesafspraken, het beantwoorden van gebruikers vragen en voor technische ondersteuning.

Energieloket Hilversum

15.00 uur | Bibliotheek

Vragen over energiebesparende maatregelen of behoefte aan het laten checken van een offerte op duurzaamheid.

Donderdag 6 februari

Meet & greet

13.00 uur | Viore

Meet & greet bij Viore in samenwerking met Tergooi. Gelegenheid om op informele wijze in gesprek te gaan met specialisten, huisartsen en andere deskundigen over leven met kanker. Loop gewoon binnen en ga met hen in gesprek. vrijwilligers@viore.org.

Muzikale ontmoeting

15.00 uur | Viore

Zangeres Charlotte Citroen zingt prachtige Franse chansons voor iedereen die leeft met kanker. Het gratis optreden begint om 15.00 uur. Je bent van harte welkom. Info vrijwilligers@viore.org of 035-685 35 32.

The Beatles

19.30 uur | Bibliotheek

'All you need to know about The Beatles'. Een avond vol filmfragmenten en live muziek.

Archeologie

20.00 uur | Infoschuur ’t Gooi
van GNR

Bekendmaking archeologische vondst van het jaar. Een paar keer per jaar laten belangstellenden en leden van de regionale vereniging voor archeologie Naerdincklant recente vondsten zien uit het gebied tussen Vecht en Eem. Toegang gratis. Locatie: Naarderweg 103A Hilversum.

Vrijdag 7 februari

Speksteen bewerken

10.00 uur | Viore ‘centrum voor iedereen die leeft met kanker’

Doe mee aan de workshop speksteen bewerken, voor iedereen die leeft met kanker. Kosten € 5,-. Je kunt je aanmelden via vrijwilligers@viore.org via de website viore.org/agenda of bel ons: 035-68 53 532.

Koffie-inloop

13.30 uur | Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek

Elke eerste vrijdag van de maand is er koffie-inloop aan de Orchideestraat 8 in Hilversum.

Kiwanis Running Dinner

17.30 uur | Il diVino Wijnen

12 restaurants doen mee. Je eet een 3-gangendiner op 3 verschillende locaties. 17.30 uur gezamenlijke start met uitleg bij Il diVino Wijnen. De opbrengst gaat naar Stichting Muziekids. Aanmelden: kiwanisclub.hetgooi@gmail.com.