Afbeelding
Foto: Hilversum PasOp!

Fotowedstrijd van Pas Op! en Gooi en Eembode blijkt lastig

HILVERSUM In het afgelopen decennium in Hilversum nieuw gebouwde panden was het onderwerp van de traditionele fotowedstrijd van Hilversum, Pas Op!, die in de kerstvakantie werd geplaatst in deze krant.

Gemakkelijk was de opdracht dit keer niet, gezien het aantal van slechts zes goede inzendingen. Ook het uitgebreide zoekgebied voor de fotowedstrijd die we op 2 januari publiceerden, had tot gevolg dat er aanzienlijk minder oplossingen zijn binnengekomen. Onder de inzenders waren er veel die een groot deel van de oplossingen op internet vonden, maar niet alles. En daar gingen er een hoop de fout in. Moeilijkst vindbaar was foto 13 (zie foto hiernaast), een villa op het Vivaldipark.

De oplossingen zijn van foto 1 tot en met 16 (in die volgorde): Villa Vrolik Harry Banninkstraat 101, Appartementencomplex Erfgooiersstraat / Dasselaarstraat, Villa Beethovenlaan 4, Nieuw Zuid Diependaalselaan, Appartementen Dopheidelaan, Vrijstaand woonhuis Pim Jacobsstraat 23, Traverse Mediapark vanaf de Stephensonlaan, Crematorium Zuiderhof Kolhornseweg 13, Buitenrijk Anthony Fokkerweg, Wooncomplex met winkels Langestraat / Brinkweg, Belvedère Oostereind / van Linschotenlaan, Lucent terrein (kantoor de Alliantie) J.v.d.Heijdenstraat, Villa Vivaldipark 14, Hof van Holland ’s-Gravelandseweg / Oude Torenstraat, Appartementen v/m KRO terrein Julianalaan 8, Villa Jacobus Pennweg 25.

De uiteindelijke winnaar was Lex Visser. Hij kan binnenkort bezoek verwachten van Hans Almekinders die een aquarel van zijn woonhuis zal maken. Van harte gefeliciteerd.