Made in Hilversum in 2018.
Made in Hilversum in 2018. Foto: Lex Putman

Finalisten Made Hilversum bekend

HILVERSUM Maak je op voor: Ismene, John-Lewis Cabot & Jajanos, Melle, The Muff en Sara Kristin. Nu is er nog bijna niemand die ze kent, maar één van hen is straks de winnaar van Made in Hilversum.

Deze lokale versie van Idols of The Voice is een samenwerking tussen Podium de Vorstin en de Wisseloord Studios en mogelijk gemaakt door het stadsfonds. Voor deze tweede editie - na 2018 - konden alle talenten uit Hilversum en omgeving zich aanmelden. Daaruit zijn de genoemde talenten als winnaars gekozen.
Zij treden donderdagavond in de Vorstin op voor een vakjury, bestaande uit Malik Berrabah (Wisseloord Studios), Errol Antonie (BMG Talpa Music), Jim van Kooten (De Vorstin), Angelo Pertijs (Agents After All), Jasja J. Offermans (Indian Askin) en Michiel Veenstra (KINK).
Zij kiezen één talent die de volledige support krijgt van Wisseloord en de Vorstin: van coachingsessies tot opnametijd, live shows en contacten met labels en publishers. De ambitie van Wisseloord om haar muzikale legacy en 'knowhow' in te zetten voor talent, sluit naadloos aan op de wens van De Vorstin om een broedplek te zijn voor muzikanten.

Kaartjes kosten 2,50 exclusief servicekosten. Kijk voor meer informatie op www.madeinhiversum.org.