Tacoyo Hilversum buitenles
Tacoyo Hilversum buitenles Foto: Nienke Adriaens

Vrijdag 12 juni

Spreekuur via ZOOM

10.00 uur | Alle wijken van
Hilversum

Bij de NVA (Autisme Informatie Centrum) Hilversum kun je terecht op Zoom-spreekuur. Drie dagen per week (maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur). Een-op-een digitaal contact met vragen, zorgen en verhalen omtrent autisme. Aanmelden, meer informatie en inlogcodes via aic.hetgooi@gmail.com.

Tentoonstelling

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Een van de eerste projectontwikkelaars in Nederland was Johan Matser. In deze tentoonstelling komen voornamelijk projecten aan bod die Matser in Hilversum en omgeving realiseerde in samenwerking met architecten W.M. Dudok en R.M.H. Magnée en het bureau Zanstra Gmelig Meyling De Clercq Zubli. De tentoonstelling besteedt bovendien aandacht aan hedendaagse projectontwikkeling die door de grootscheepse Vinex-operatie en de kredietcrisis is veranderd. Voor meer informatie zie www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Zondag 14 juni

Opnieuw beginnen

11.00 en 18.00 uur | Evangeliegemeente De Deur

Van zelfmoord tot evangelieprediker. Ben Dekker was op weg naar zijn einde toen hij hoorde over Jezus Christus. Zondag preekt hij via YouTube (De Deur Hilversum) of reserveer een stoel. 06-51507871 of info@dedeurhilversum.nl.

Dinsdag 16 juni

Tacoyo gaat naar buiten

19.00 uur | Corversbos

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. De training is gericht op het verbeteren van spierkracht, conditie, vitaliteit en gezondheid. In de maand juni wordt Tacoyo bij goed weer buiten gegeven op de sportvelden van het Roland Holst College, bij het fietstunneltje vanaf de Schuttersweg. Een proefles is vrijblijvend en altijd gratis.

Woensdag 17 juni

Alzheimer Café

19.00 uur | Wijkcentrum
De Koepel

Helaas moet ik u meedelen dat ons bestuur op advies van Alzheimer NL. heeft besloten pas in september het Alzheimer Café weer door te laten gaan. Dit onder de voorwaarden dat het verantwoord is dit te doen. We zullen ons door Alzheimer NL. laten adviseren. Wij spreken de hoop uit dat u allen Covid-19 heeft doorstaan. We missen u en onze avonden.

Zaterdag 20 juni

Livestreamconcert

20.00 uur | Evangeliegemeente De Deur

River Jordan geeft een livestreamconcert via YouTube. Ze brengen eigen nummers uit over hun eigen leven. Een aanrader voor de zaterdagavond. De link: https://youtu.be/N_vOF_76u. Voor informatie: 06-5150797 of info@dedeurhilversum.nl.

Zondag 21 juni

Onlinekerkdienst

11.00 en 18.00 uur |
Evangeliegemeente De Deur

Elke zondagochtend kunt u onze kerkdienst volgen via YouTube. Wilt u dat we ergens voor bidden? Stuur een mail naar gebedsverlangen@dedeurhilversum.nl. Informatie: www.dedeurhilversum.nl of 06-51507971.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.