Beste lezers, blijf betrokken bij Hilversum!

We gaan de goede kant op. Met de beheersing van het virus, het versoepelen van de maatregelen en het wennen aan 'het nieuwe normaal'. Maar ook met de Gooi en Eembode Extra zijn we beslist op de goede weg. Het is fijn om te constateren dat steeds meer Hilversummers lid worden omdat ze alles willen lezen en graag betrokken blijven bij Hilversum.

We zijn dit jaar begonnen om online nog meer artikelen, portretten en reportages te schrijven. Deze bieden we exclusief online aan en een deel hiervan plaatsen we ook wekelijks in onze Extra-bijlage bij de weekkrant. Dit doen we speciaal voor leden. Misschien is het even wennen. Maar de stap was nodig om minder afhankelijk te zijn van adverteerders alleen. Hoe belangrijk dat is, merken we nu sommige adverteerders even niet mee kunnen doen.

Dankzij onze leden kan de Gooi en Eembode blijven berichten over alle zaken die bij u om de hoek plaatsvinden. We volgen alles wat er gebeurt in de Mediastad. De Extra-bijlage ontvangt u ter kennismaking al enige tijd gratis bij onze weekkrant. We zijn nieuwsgierig wat u ervan vindt en of u de inhoud samen met het nieuws op onze website het waard vindt om nu lid te worden. Veel lezers hebben zich inmiddels aangesloten.

Tot augustus verspreiden wij de Extra-bijlage nog gratis bij de krant en wij hopen dat u hem ook hierna graag wilt blijven ontvangen. Dat zou geweldig zijn!

Vanaf € 1,05 per week

Bent u nog geen lid? Sluit u dan aan bij de steeds groter wordende groep betrokken Hilversummers die alles van de Gooi en Eembode willen lezen. Het kan al vanaf € 1,05 per week. U leest dan alles wat onze betrokken redactie dagelijks online plaatst en blijft wekelijks onze Gooi en Eembode Extra in uw brievenbus ontvangen. Kijk op www.gooieneembode.nl voor ons aanbod.

Dank voor uw steun, blijf gezond en ga verstandig op pad,
namens al onze redacteuren.

Adri de Bruijn,
uitgever Gooi en Eembode Extra