Architectuurwandeling Van Gooise omroepvilla’s tot mediapark.
Architectuurwandeling Van Gooise omroepvilla’s tot mediapark.

Vrijdag 10 juli

Spreekuur via ZOOM

10.00 uur | Alle wijken van Hilversum

Bij de NVA (Autisme Informatie Centrum) kun je terecht op Zoom-spreekuur. Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Een-op-een digitaal contact met vragen, zorgen en verhalen omtrent autisme. Aanmelden, meer informatie en inlogcodes via aic.hetgooi@gmail.com.

BBQ Drive thru

11.30 uur | Cooke´d catering

De barbecues van Cooke'd gaan wekelijks aan op vrijdag voor lunch en diner (tot 20.00 uur) Elke week wisselt het aanbod. Locatie: Carwash & Go, Franciscusweg 341. Www.cooked4u.nl/c-5209511/bbq-drive-thru/.

Zaterdag 11 juli

Workshop

10.00 uur | Praktijk LAV

Leer in één dag zelf goed en veilig engelenkaarten leggen terwijl je je engelen echt hoort en een echt goede boodschap kunt overbrengen.

Themaworkshop

11.00 uur | Christelijk Spiritueel Centrum

Dit is een workshop over natuurlijk gezond leven met essentiële oliën, met een speciaal thema: 'Hoe zet je deze natuurproducten in ter ondersteuning bij je zoeken naar rust en ontspanning?' Ben je van plan om te komen? Aanmelden is nodig, want bij onvoldoende aanmeldingen gaat de workshop niet door. Je kunt deze workshop ook online meekijken. Na aanmelden ontvang je een link en instructie. Kijk voor meer informatie op www.christelijkspiritueelcentrum.nl/contact/agenda.

Zondag 12 juli

Kano-excursie

7.30 uur | Kanoverhuur
Moby Dick

De boswachter neemt je in een kano mee naar dit weelderige natuurgebied van plassen, sloten, rietkragen en tapijten van waterlelies. Kijk op www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Architectuurwandeling

14.00 uur | Restaurant Parc

De Bloemenbuurt lijkt een gewone buurt in Hilversum. Wat niet veel mensen weten, is dat dit de eerste wijk met sociale woningbouw is die in opdracht van een gemeente is ontwikkeld. Informatie en aanmelden: www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Maandag 13 juli

Onlineworkshop

20.00 uur | Christelijk Spiritueel Centrum

Emotioneel in balans met de geur van olie heeft invloed op je humeur. Positief of negatief. Je kan ook geurende essentiële olie gebruiken om je emoties te beïnvloeden. Ontdek het in deze workshop. Wil je gratis deelnemen? Na aanmelding ontvang je een link en instructie. Www.christelijkspiritueelcentrum.nl/contact/agenda.

Dinsdag 14 juli

Tacoyo

19.00 uur | Corversbos

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. De training is gericht op het verbeteren van spierkracht, conditie en gezondheid. Tacoyo wordt buiten gegeven.

Woensdag 15 juli

Alzheimer Café

19.00 uur | Wijkcentrum
De Koepel

Helaas moet ik u meedelen dat ons bestuur op advies van Alzheimer NL. heeft besloten pas in september het Alzheimer Café weer door te laten gaan. Dit onder de voorwaarden dat dit verantwoord is dit te doen.

Donderdag 16 juli

Webinar

20.00 uur | Praktijk LAV

Een avond met engelenhealing. Dit is nu een webinar geworden. Voor aanvang (bij het boeken van deze avond) mail je me je lijstje waaraan je wilt werken. Het webinar start om 20.00 tot uiterlijk 21.30 uur. Www.lisetteanne.com/winkel/engelen-healing-avond-16-juli-2020.

Zaterdag 18 juli

Workshop

10.00 uur | Praktijk LAV

Een weekendworkshop waarin je leert hoe je je eigen helende krachten kunt inzetten om jezelf en anderen bij te staan in het zelfgenezend vermogen.

Zondag 19 juli

Architectuurwandeling

14.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Een bijzondere wandeling door een wijk die zowel omroephistorie herbergt als onder architectuur gebouwde villa’s. Onder leiding van een ervaren gids ziet en hoort u alles over stedenbouw, een van de mooiste villaparken van Nederland en het ontstaan van monumentale maar ook spraakmakende omroepgebouwen op de geboortegrond van Hilversum Mediastad. De wandeling duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en start in het Dudok Architectuur Centrum, aan de achterzijde van het Raadhuis. Aanmelden via www.dudokarchitectuurcentrum.nl.


Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.