Hulahoep fun op dinsdag 21 juli.
Hulahoep fun op dinsdag 21 juli.

Vrijdag 17 juli

Spreekuur via ZOOM

10.00 uur | Alle wijken van
Hilversum

Bij de NVA (Autisme Informatie Centrum) kun je terecht op Zoom-spreekuur. Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Een-op-een digitaal contact met vragen, zorgen en verhalen omtrent autisme. Aanmelden, meer informatie en inlogcodes via aic.hetgooi@gmail.com.

BBQ Drive thru

11.30 uur | Cooke´d catering

De barbecues van Cooke'd gaan wekelijks aan op vrijdag voor lunch en diner (tot 20.00 uur) Elke week wisselt het aanbod. Locatie: Carwash & Go, Franciscusweg 341. Www.cooked4u.nl/c-5209511/bbq-drive-thru/.

18 en 19 juli

Usui Reiki

10.00 uur | Praktijk LAV

Een weekend workshop waarin je leert hoe je je eigen helende krachten kunt inzetten om jezelf en anderen bij te staan in het zelfgenezend vermogen. Www.lisetteanne.com/winkel/usui-reiki-1-juli-2020/.

Zondag 19 juli

Architectuurwandeling

14.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Een bijzondere wandeling door een wijk die zowel omroephistorie herbergt als onder architectuur gebouwde villa’s. Onder leiding van een ervaren gids ziet en hoort u alles over stedenbouw, een van de mooiste villaparken van Nederland en het ontstaan van monumentale maar ook spraakmakende omroepgebouwen op de geboortegrond van Hilversum Mediastad. De wandeling duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en start in het Dudok Architectuur Centrum, aan de achterzijde van het Raadhuis. Aanmelden via www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Maandag 20 juli

Webinar

20.00 uur | Praktijk LAV

Nieuwe Maan webinar met Godin Kali. Een helend webinar om los te laten wat minder goed dan 100% is en toe te laten wat 100% of meer goed voor je is. Voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken in deze woelige tijden. Www.lisetteanne.com/winkel/nieuwe-maan-webinar-20-juli-2020/.

Dinsdag 21 juli

Yoga

9.30 uur | Roeff Rooftop bar
Gooiland

Ben je op zoek naar een leuke zomerse activiteit, dan is deze combi van rustige yoga en actieve hulahoepfun wellicht iets voor jou. Op het mooie Roeff dakterras waan je je in Ibiza-sferen en geeft Cynthia je een unieke ervaring, waarna je met een brede lach de deur weer uit gaat. Deze les is geschikt voor beginners en hoepels zijn aanwezig. Na de les van een uur kun je lekker blijven hangen voor lunch of gezonde smoothie. Voor meer info kun je kijken op www.pranasouls.nl en voor het aanmelden mail naar yogacynthia@hotmail.com.

Geuzentuin

9.30 uur | Wijkcentrum De Geus

De Geuzentuin is open tijdens de koffieochtenden in wijkcentrum De Geus. Elke dinsdag- en donderdagmorgen. Ook is bezoek op afspraak mogelijk, 06-50556066. De Geuzentuin is een initiatief van passievolle buurtbewoners. In de Geuzentuin kun je diverse soorten kruiden en groentes ontdekken. Ook mag je ze voorzichtig plukken. Www.degeus-hilversum.nl.

Vrijdag 24 juli

Healen met engelen

10.00 uur | Praktijk LAV

Een eendaagse workshop met het eerste niveau van de IET® cursus. Deze workshop voorziet je in alles wat je nodig hebt om een krachtige Integrated Energy Therapy® basis behandeling te geven voor zowel jezelf als een ander. In deze basic workshop werken we in het fysieke en emotionele deel van het menselijk energieveld. Www.lisetteanne.com/winkel/integrated-energy-therapy-basic-vr-24-juli-2020/.

Zondag 26 juli

Architectuurwandeling

14.00 uur | Oosterspoorplein

Architectuurwandeling in Hilversum-Noordoost. De wandeling gaat langs de woonwijken van Dudok, de industrie van de late 19e eeuw tot nu, enkele scholen en recente ontwikkelingen (van Dudok Revisted tot Villa Industria). Zie voor informatie, kosten en aanmelden www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

'Op-het-plein'

14.30 uur | Theater Kleintje Kunst

Vlamousse speelt 'Saampies'. De groep bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Ze wonnen vorig jaar de nieuwe studentenjuryprijs bij het Leids Cabaret Festival. In ‘Saampies’ benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. De angst voor de medemens moet doorbroken, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er worden geluisterd. Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Reserveren verplicht: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108. Entree € 15,-.



Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.