Bos- en heidegames op donderdag 30 juli.
Bos- en heidegames op donderdag 30 juli.

Vrijdag 24 juli

Healen met engelen

10.00 uur | Praktijk LAV

Deze workshop voorziet je in alles wat je nodig hebt om een krachtige Integrated Energy Therapy® basisbehandeling te geven voor zowel jezelf als een ander. Www.lisetteanne.com/winkel/integrated-energy-therapy-basic-vr-24-juli-2020/.

Spreekuur via ZOOM

10.00 uur | Alle wijken van
Hilversum

Bij de NVA (Autisme Informatie Centrum) kun je terecht op Zoom-spreekuur. Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Een-op-een digitaal contact met vragen, zorgen en verhalen omtrent autisme. Aanmelden, meer informatie en inlogcodes via aic.hetgooi@gmail.com.

BBQ Drive thru

11.30 uur | Cooke´d catering

De barbecues van Cooke'd gaan wekelijks aan op vrijdag voor lunch en diner (tot 20.00 uur) Elke week wisselt het aanbod. Locatie: Carwash & Go, Franciscusweg 341. Www.cooked4u.nl/c-5209511/bbq-drive-thru/.

Zaterdag 25 juli

Kano-excursie

7.30 uur | Kanoverhuur Moby Dick

De boswachter neemt je in een kano mee naar dit weelderige natuurgebied van plassen, sloten, rietkragen en tapijten van waterlelies. De kosten zijn 10,50 euro voor leden van NM en 5,25 euro voor kinderen. Niet-leden betalen 15 euro en 7,50 euro voor kinderen. Kijk op www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Zondag 26 juli

Architectuurwandeling

14.00 uur | Oosterspoorplein

Een bijzondere wandeling door een wijk die zowel omroephistorie herbergt als onder architectuur gebouwde villa’s. Onder leiding van een ervaren gids ziet en hoort u alles over stedenbouw, een van de mooiste villaparken van Nederland en het ontstaan van monumentale, maar ook spraakmakende omroepgebouwen op de geboortegrond van Hilversum Mediastad. De wandeling duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en start in het Dudok Architectuur Centrum, aan de achterzijde van het Raadhuis. Aanmelden via www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

'Op-het-plein'

14.30 uur | Theater Kleintje Kunst

Vlamousse speelt 'Saampies'. De groep bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Ze wonnen vorig jaar de nieuwe studentenjuryprijs bij het Leids Cabaret Festival. In ‘Saampies’ benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. De angst voor de medemens moet doorbroken, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er worden geluisterd. Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Reserveren verplicht: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108. Entree € 15,-.

Maandag 27 juli

Autismesoos

19.30 uur | Wijkcentrum De Geus

Elke vierde maandagavond van de maand is er in Wijkcentrum De Geus, autismesoos Hilversum. Iedereen mag gewoon zichzelf zijn, maar er is ook ruimte voor een gezellig praatje, spelletje of drankje.

Dinsdag 28 juli

Yoga

9.30 uur | Roeff Rooftop bar
Gooiland

Ben je op zoek naar een leuke zomerse activiteit, dan is deze combi van rustige yoga en actieve hulahoepfun iets voor jou. Op het mooie Roeff dakterras waan je je in Ibiza-sferen en geeft Cynthia je een unieke ervaring, waarna je met een brede lach de deur weer uit gaat. Deze les is geschikt voor beginners en hoepels zijn aanwezig. Na de les van een uur kun je blijven voor een lunch of gezonde smoothie. Voor meer info kun je kijken op www.pranasouls.nl en voor het aanmelden mail naar yogacynthia@hotmail.com.

Bezoek de Geuzentuin.

9.30 uur | Wijkcentrum De Geus

De Geuzentuin is open tijdens de koffie-ochtenden. Op elke dinsdag- en donderdagmorgen. Ook is bezoek op afspraak mogelijk. 06-50556066.

Donderdag 30 juli

Bos- en heidegames

10.00 uur | Gooische Hockey Club

Gooise Meren Beweegt organiseert deze zomervakantie in elke deelgemeente wekelijks beweegactiviteiten voor de jeugd van 6 tot 12 jaar. Aanmelden via www.gooisemerenbeweegt.nl.

Vrijdag 31 juli

Verrassend mooie wandeling

14.00 uur | Vliegveld

Wandel mee in de buurt van vliegveld Hilversum, 7,5 kilometer door een mooi bosgebied. Tijdens de maandelijkse Heikrachtwandeling lopen we op gepaste afstand. Toch is het een gezellige en uiteraard sportieve activiteit. We starten vóór vliegveld Hilversum, Noodweg 49. Www.heikracht.nl.

Zaterdag 1 augustus

Gratis kleding

11.00 uur | Wijkcentrum De Geus

Babykleding, kinderkleding, kleding voor volwassenen, speelgoed en spulletjes. Gratis en voor iedereen toegankelijk. De koffie staat klaar.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld ze dan via Gooiagenda.nl.