Tuinconcert door Trio Picolit op zondag 23 augustus.
Tuinconcert door Trio Picolit op zondag 23 augustus.

Vrijdag 21 augustus

Spreekuur via ZOOM

10.00 uur | Alle wijken van
Hilversum

Bij de NVA (Autisme Informatie Centrum) kun je terecht op Zoom-spreekuur. Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Een-op-een digitaal contact met vragen, zorgen en verhalen omtrent autisme. Aanmelden, informatie en inlogcodes via aic.hetgooi@gmail.com.

BBQ Drive thru

11.30 uur | Cooke´d catering

De barbecues van Cooke'd gaan wekelijks aan op vrijdag voor lunch & diner (tot 20.00) Elke week wisselt het aanbod, want we gaan veel te gekke dingen doen. Locatie: Carwash & Go, Franciscusweg 341 Hilversum.

Zaterdag 22 augustus

Wandeling

14.00 uur | Eetcafé 't Pandje

De maandelijkse Heikrachtwandeling is een gezellige en sportieve activiteit. Deze keer wandelen we circa 7 kilometer over de op dit moment mooie paarse heide bij Hilversum-Noord. Iedereen is welkom om mee te lopen.

Zondag 23 augustus

Wandeling

12.00 uur | Snackbar Egelshoek

Wandeling met natuurgidsen van de Vrienden van het Gooi. De heide die mooi in bloei staat is een archeologisch monument. Op zoek naar raatakkers en grafheuvels. Deelname is gratis maar aanmelden via de website is noodzakelijk. Www.vriendenvanhetgooi.nl.

Architectuurwandeling

14.00 uur | Restaurant Parc

De bloemenbuurt lijkt een gewone buurt in Hilversum. Wat niet veel mensen weten, is dat dit de eerste wijk met sociale woningbouw is die in opdracht van een gemeente is ontwikkeld. Aanmelden: www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Tuinconcert door Trio Picolit

15.00 uur | Tuinconcert

De sopraan Tineke Roseboom, luitist Earl Christy en vioolspeler Mattia Corso presenteren een programma met vooral Italiaans en Engels repertoire. Het concert begint om 15.00 uur in de achtertuin van Javalaan 31 te Hilversum. Bij regenachtig weer kan worden uitgeweken naar de Lutherse Kerk aan de Bergweg. Kaarten à 20 euro zijn te bestellen via www.henkvanzonneveld.nl.

Maandag 24 augustus

Autismesoos

19.30 uur | Wijkcentrum De Geus

Iedereen mag gewoon zichzelf zijn, maar er is ook ruimte voor een gezellig praatje, spelletje of drankje.

Dinsdag 25 augustus

Bezoek de geuzentuin

9.30 uur | Wijkcentrum De Geus

De Geuzentuin is open op elke dinsdag- en donderdagmorgen tijdens de koffieochtenden in wijkcentrum De Geus. Ook is bezoek op afspraak mogelijk. 06-50556066.

Stoelyoga voor 50-plussers

11.30 uur | Schaapskooi, naast de Vitus

Introductieles stoelyoga, geschikt voor senioren, op dinsdagmorgen. Initiatief van Senver seniorenvereniging. Kom meemaken of het iets voor u is. Eerste les gratis. Aanmelden bij info@senver.nl.

Tacoyo

19.00 uur | Corversbos
Hilversum

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. De training is gericht op het verbeteren van spierkracht, conditie en gezondheid.

Woensdag 26 augustus

SeniorWeb

10.00 uur | Wijkcentrum
De Koepel

SeniorWeb Hilversum biedt weer beperkte technische ondersteuning voor pc, mobiele telefoon of tablet. Aanmelden is noodzakelijk.
035-5339353 of info@seniorwebhilversum.nl. Meer informatie: seniorwebhilversum.nl.

Donderdag 27 augustus

Moment voor mantelzorgers

13.00 uur | Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker

Elke donderdagmiddag is er bij Viore een moment voor mantelzorgers. Kanker raakt immers óók naasten. Loop binnen voor een kop koffie of thee, onze gastvrouwen/heren staan voor je klaar. Meer info: mail naar aanmelden@viore.org of bel 035-6853532.

Zaterdag 29 augustus

Openluchtgenezingsdienst

19.00 uur | Stationsplein
Hilversum

De Deur organiseert een openluchtgenezingsdienst met evangelist P. Saris uit Breda. Info: 06-51507971 of www.dedeurhilversum.nl.

Zondag 30 augustus

Fietstocht

11.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Een verrassende tocht langs Hilversumse monumenten uit het Interbellum. Het eerste deel van de tocht voert langs werken van Dudok. Het tweede deel gaat naar Zonnestraal. Aanmelden via www.dudokachitectuurcentrum.nl.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.