Gratis proeflessen theater op donderdag 3 september.
Gratis proeflessen theater op donderdag 3 september.

Vrijdag 28 augustus

Spreekuur via ZOOM

10.00 uur | Alle wijken van
Hilversum

Bij de NVA (Autisme Informatie Centrum) kun je terecht op Zoom-spreekuur. Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Een-op-een digitaal contact met vragen, zorgen en verhalen omtrent autisme. Aanmelden, informatie en inlogcodes via aic.hetgooi@gmail.com.

BBQ Drive thru

11.30 uur | Cooke´d catering

De barbecues van Cooke'd gaan wekelijks aan op vrijdag voor lunch & diner (tot 20.00) Elke week wisselt het aanbod, want we gaan veel te gekke dingen doen. Locatie: Carwash & Go, Franciscusweg 341 Hilversum.

Mindfulness op de Vecht

19.00 uur | Happy op de Vecht

Mindfulness op de Vecht, een ervaring om nooit te vergeten. Varen met een schipper en mindfulnesstrainer. Jij hoeft dus niets te doen. Laat je meevoeren en stel je open voor deze ‘nieuwe’ vaarbeleving. Info: www.beacademy.nl of info@beacademy.nl.

Zaterdag 29 augustus

Genezingsdienst

19.00 uur | Stationsplein

De Deur organiseert een openluchtgenezingsdienst met evangelist P. Saris uit Breda. Info: 06-51507971 of www.dedeurhilversum.nl.

Zondag 30 augustus

Fietstocht

11.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Een verrassende tocht langs Hilversumse monumenten uit het Interbellum. Het eerste deel van de tocht voert langs werken van Dudok. Het tweede deel gaat naar Zonnestraal. Aanmelden via www.dudokachitectuurcentrum.nl.

Architectuurwandeling

14.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Een bijzondere wandeling door een wijk die zowel omroephistorie herbergt als onder architectuur gebouwde villa’s. Aanmelden via www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Dinsdag 1 september

Roeff YogaHoep

9.30 uur | Roeff Rooftop bar
Gooiland

Op deze schitterende locatie zal elke dinsdagochtend op het dakterras van Roeff een yoga- en hulahoepcombi-les gegeven worden. Meer info op www.pranasouls.nl of mail yogacynthia@hotmail.com.

Bezoek de geuzentuin

9.30 uur | Wijkcentrum De Geus

De Geuzentuin is open tijdens de koffieochtenden in Wijkcentrum De Geus. Elke dinsdag- en donderdagmorgen. Ook is bezoek op afspraak mogelijk. 06-50556066.

Webinar

20.00 uur | Praktijk LAV

Woensdagochtend 2 september is het om 7.23 uur volle maan. Omdat het onhandig is om op dit tijdstip een webinar te geven, doe ik dit op dinsdagavond 1 september om 20.00 uur. Meer informatie: www.lisetteanne.com/winkel/volle-maan-webinar-1-september-2020/.

Woensdag 2 september

SeniorWeb

10.00 uur | De Koepel

SeniorWeb Hilversum biedt weer beperkte technische ondersteuning voor pc, mobiele telefoon of tablet. Aanmelden is noodzakelijk. 035-5339353 of info@seniorwebhilversum.nl.

Donderdag 3 september

Moment voor mantelzorgers

13.00 uur | Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker

Elke donderderdagmiddag is er bij Viore een moment voor mantelzorgers. Kanker raakt immers óók naasten. Loop binnen voor een kop koffie of thee, onze gastvrouwen/heren staan voor je klaar. Meer info: mail naar aanmelden@viore.org of bel 035-6853532.

Gratis proeflessen theater

15.00 uur | Theater Kleintje Kunst

Gratis proeflessen theater voor kinderen en jongeren. Meedoen via aanmelding op www.zone1380.nl.

Goed gesprek

17.30 uur | Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker

Aanschuiven bij de eettafel van Viore, elke derde donderdag van de maand, met een thema. Gezellig meepraten en eten. Een open uitnodiging aan iedereen die leeft met kanker. Kosten 7,50 euro. Info en aanmelden: aanmelden@viore.org of 035-6853532.

PowerSooS

18.00 uur | Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker

Iedere eerste donderdag van de maand wordt de PowerSooS voor jongvolwassenen die kanker hebben (gehad) gehouden: samen eten en praten. Je bent welkom om Viore vrijblijvend (gratis) te bezoeken, ook als het de eerste keer is. Aanmelden@viore.org.

Zaterdag 5 september

Cantate op de Brink

16.30 uur | Regenboogkerk

Vanuit de Regenboogkerk klinkt voor de vrienden van Cantate op de Brink de cantate ‘Ich will den Kreuzstab gerne tragen’ (BWV 56). Extra bijzonder is dat de stadsdichter van Hilversum een speciaal voor deze gelegenheid geschreven gedicht voordraagt. Aanmelden via www.cantateopdebrink.nl.