Wilco Witte.
Wilco Witte. Foto: Bastiaan Miché

Na Zomer- komen Herfstsessies

HILVERSUM Na het succes van de afgelopen serie Zomersessies in juli en augustus gaat De Vorstin dit najaar verder met de serie Herfstsessies. Er zijn shows van onder anderen Hans Dulfer, Brainpower, het Hillywood Rainbow Ball en een speciale Popronde pre-party.

Ook zal vanaf oktober het AVROTROS Muziekcafé weer zoals vertrouwd opgenomen worden in het poppodium aan de Koninginneweg. Hiermee blijven ook in het najaar de deuren geopend voor publiek.
Bezoekers maken tijdens De Vorstin Herfstsessies deel uit van een persoonlijk concert van diverse artiesten in aangepaste bezetting. De shows worden door publiek zittend op bioscoopstoelen beleefd, waardoor de anderhalvemeterafstand zeker is. Ook kunnen bezoekers tijdens de shows drankjes bestellen door gebruik te maken van een onlinebestelapp, zodat zij hun plaats niet hoeven te verlaten. Er is plaats voor ruim zeventig concertgangers per show.
Even ter vergelijking: normaal (maar wat is tegenwoordig nog normaal) kunnen er 850 mensen in de zaal (staan). “Muziek is zo ongelooflijk belangrijk in de levens van veel mensen”, aldus directeur Wilco Witte van het Hilversumse poppodium. “Dat we als De Vorstin aan die behoefte, binnen alle beperkingen vanuit de overheid, kunnen voldoen stemt mij gelukkig. De vele positieve verhalen en soms oprecht blije reacties na de shows deze zomer waren voor ons een grote stimulans om ook dit najaar gewoon door te gaan met onze programmering.”
De line-up van de Vorstin Herfstsessies bestaat verder uit Patat Met: Meis + Stella, Stones Sessions, een speciale verjaardagseditie van Hoochie Mama’s Blues Tavern en een maandelijkse Pop Bizz Quiz op woensdagavond.
Kijk voor kaarten op www.devorstin.nl.