Carwash&Go bestaat zeven jaar en dat vieren ze de hele maand november met een speciale aanbieding.
Carwash&Go bestaat zeven jaar en dat vieren ze de hele maand november met een speciale aanbieding.

Carwash&Go is de schoonste en grootste wasstraat van Hilversum

HILVERSUM Carwash&Go is de grootste en milieuvriendelijkste wasstraat van Hilversum en zit deze maand zeven jaar aan de Franciscusweg 341.

"Door onze wasstraat van 40 meter kunnen we 120 auto's per uur wassen en hoef je nooit lang te wachten", vertelt eigenaar Borre den Hartog. "Onze werknemers zorgen er zeven dagen in de week voor dat je auto er schoon en glanzend uitziet. Je kunt kiezen uit vier wasprogramma'se: standaard, normaal, meest gekozen en het beste wasprogramma. Zo is er keuze voor iedereen." Nadat de auto gewassen is, heeft Carwash&Go een extra service. "Bij ons kun je gratis gebruikmaken van het overdekte stofzuigerplein. Veel klanten komen daar speciaal voor, want als je auto van buiten schoon is, wil je dat van binnen natuurlijk ook. Je kunt je auto stofzuigen en we hebben meerdere automaten met ruiten- en cockpitdoekjes om je auto makkelijk schoon te maken van binnen. Als extra service kun je eenmalig een handdoekje kopen voor 5 euro. Als je het handdoekje hebt gebruikt om je auto schoon te maken, kun je het onbeperkt omwisselen voor een schoon en droog exemplaar."
'Milieuvriendelijk' is voor Carwash&Go een belangrijk onderwerp. "Om een auto goed schoon te krijgen, wordt 750 liter water gebruikt, waarvan we 90 procent hergebruiken. Voor de wasstraat liggen ondergrondse putten die met een uniek systeem het water reinigen. Duizenden liters vuil water komen terecht in de eerste put om het zand, slib en vuiligheid te laten bezinken. In de tweede put zinkt nog meer vuil naar de bodem. Vervolgens gaat het water naar de andere putten waar bioreactors hangen die het water op een biologische manier verder reinigen met behulp van bacteriƫn, filters en lucht. De auto's worden gewassen met biologische afbreekbare shampoos en hierdoor zorgen we ook goed voor het milieu. Daarnaast is lucht ook belangrijk, want daardoor gaat de stank uit het water. Het schone water wordt vanuit de laatste put naar de wasstraat gepompt om het weer te gebruiken. Het vuile water dat overblijft, wordt nog een keer gefilterd en gaat, met goedkeuring van de gemeente, de riolering in."
Carwash&Go bestaat zeven jaar. "We willen onze verjaardag graag samen vieren met de klanten en mensen die ons al vele jaren bezoeken. Het hele jaar door hebben we altijd leuke acties en nu hebben we de hele maand november een speciale verjaardagsactie. Ons beste wasprogramma van 18,50 euro bieden we aan voor slechts 10 euro. Je hebt dan een zeer schone en glanzende auto met de beste beschermlaag die er is. Dat is wat een klant graag wil en dat kan bij Carwash&Go."

Meer informatie over Carwash&Go staat op www.carwashandgo.nl.