Eigenaresse Wilma Buijsmann (onder) met cosmetisch artsen Veerander Ghotra en Melissa Gomez.
Eigenaresse Wilma Buijsmann (onder) met cosmetisch artsen Veerander Ghotra en Melissa Gomez.

Op een natuurlijke manier mooi worden bij Kliniek Heihof

HILVERSUM Bij Kliniek Heihof wordt het team versterkt met nog een deskundige, ervaren en nu vrouwelijke arts. Daarmee opent de kliniek haar deuren voor vijf of zes dagen en drie avonden in de week, zodat er altijd een moment is om samen met de arts in gesprek te gaan over een cosmetische behandeling die het best bij je past.

De kliniek bestaat ruim zeven jaar en is een begrip in het Gooi door de deskundige artsen en kwaliteit van de behandelingen. "In de kliniek werkt cosmetisch arts Veerander Ghotra en vanaf 1 december komt Melissa Gomez, die ook een ervaren cosmetisch arts is, erbij", vertelt eigenaresse Wilma Buijsmann. "Ik ben blij nu ook een dame binnen het team te hebben. De artsen hebben de master esthetische geneeskunde aan de European College of Aesthetic Medicine and Surgery gevolgd en mede hierdoor zijn ze zeer bekwaam in het uitvoeren van behandelingen met fillers en botox. Botox is een spierverslappend middel en brengt de spieren tot rust in probleemgebieden zoals bij de frons."
Buijsmann vervolgt haar uitleg: "Fronsrimpels zijn de verticale lijnen tussen de wenkbrauwen waardoor je een boze of vermoeide blik kunt krijgen. Als je die rimpels laat injecteren met botox trekken de spieren niet meer zo strak samen, komt de huid tot rust en verminderen de rimpels", zegt zij.
"Een filler bestaat uit hyaluronzuur. Dat is een lichaamseigen stof die dagelijks door de huid wordt aangemaakt en afgebroken", gaat de Hilversumse verder. "De hyaluronzuurmoleculen zorgen voor het vochtgehalte in de huid waardoor je een soepele en gladde huid hebt, maar als je ouder wordt produceert je lichaam minder hyaluronzuur, met als gevolg een drogere huid en fijne lijntjes en rimpels. Met fillers kun je de rimpels weer opvullen zoals bij je bovenlip, of kun je het volume vergroten zodat je geen hangende mondhoeken meer hebt. Zo'n behandeling heeft een groot effect op de uitstraling van je gezicht. Na ongeveer een jaar wordt het hyaluronzuur vanzelf langzaam afgebroken en dan kun je kiezen of je een nieuwe behandeling wilt."
Kliniek Heihof geeft altijd eerlijk advies. "Bij ons begint het advies met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Er wordt gekeken naar je gezicht en Veerander Ghotra of Melissa Gomez informeert je over het behandelplan", vertelt Buijsmann nog. "Het is belangrijk dat een behandeling past bij een klant. Ook hebben we goede nazorg en als je niet tevreden bent over de behandeling dan willen we graag dat je contact met ons opneemt om te kijken waar het probleem zit. In de kliniek hebben we zeer betaalbare prijzen, zodat iedereen bij ons kan langskomen. Onze vaste klantenkring is groot en dat vinden we belangrijk. Als je een behandeling hebt ondergaan, zie je er weer mooi en fris uit zonder dat mensen dat zullen zien, omdat het op een natuurlijke manier wordt gedaan", luidt de verdere toelichting.

Kliniek Heihof zit aan het Laapersveld 1 in Hilversum, 035-772 48 24. Info op www.kliniekheihof.nl.