Jolanda Moerings en Ronald de Beer bij het uitgebreide boekenassortiment.
Jolanda Moerings en Ronald de Beer bij het uitgebreide boekenassortiment. Foto: Bastiaan Miché

Primera Seinhorst heeft uitgebreid boekenassortiment

HILVERSUM Na een verbouwing zit Primera sinds maart in winkelcentrum Seinhorst met een compleet nieuwe winkel.

"Voorheen zat hier de AKO en we horen dagelijks van klanten dat ze de nieuwe winkel groter, ruimer, lichter en overzichtelijker vinden", vertelt eigenaar Ronald de Beer vol trots. "Veel klanten komen speciaal voor ons uitgebreide boekenassortiment." Ronald bestelt wekelijks boeken die ondersteund worden door een voorstel van de experts van Libris. "Libris heeft de kennis, maar ook uitgevers weten welke boeken interessant zijn voor onze winkel en de buurt. Het heeft mij verbaasd hoeveel nieuwe boeken er uitkomen. Natuurlijk wil iedereen het nieuwste boek van de Zeven zussen van auteur Lucinda Riley en van Hendrik Groen hebben, maar er is nog veel meer. Mijn cadeautip voor iedereen tussen de 8 en 88 jaar is het boek De jongen, de mol, de vos en het paard. Het boek heeft honderd prachtige illustraties en poëtische teksten die een verhaal vertellen over de bijzondere vriendschap tussen de jongen en de dieren. Het is echt een wonderschoon verhaal vol wijze levenslessen waar je stil van wordt. Het ideale boek om cadeau te geven. En als we een boek niet in de winkel hebben, kunnen we het bestellen en is het binnen een of twee dagen bij ons en kun je het ophalen."
Medewerkster Jolanda Moerings is dé expert van thrillers. "Ook lees ik andere boeken en mijn laatst gelezen boek is Wen er maar aan van actrice en scenarioschrijver Maike Meijer. Ik heb verschrikkelijk hard gelachen en het boek is herkenbaar voor vrouwen van alle leeftijden. Dit boek is mijn cadeautip voor de feestdagen, want je moet het echt gelezen hebben."
Bij Primera kun je ook terecht voor tijdschriften, cadeaukaarten, agenda's, kalenders, loten, telefoonaccessoires, printerpapier, inktcartridges, pakketservice en cadeaus zoals WoodWick geurkaarsen met een houten lont die een rustgevend en knisperend geluid geeft. "Een andere service die we in de winkel hebben, is de speciale pasfotoruimte. Binnen drie minuten heb je een setje pasfoto's in handen voor officiële documenten zoals je paspoort, rijbewijs of visum."

"We hebben de openingstijden verruimd. Maandag zijn we open vanaf 10.00 uur, vrijdag is de koopavond tot 20.00 uur en de komende zondagen zijn we geopend van 12.00 tot 17.00 uur. We hanteren een maximaal aantal klanten en ook bezorgen we bestellingen bij klanten thuis."
Primera Seinhorst zit aan de Jan van der Heijdenstraat 41A in Hilversum, 035-785 61 76. Meer informatie staat op www.primera.nl/primera-seinhorst.