Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- De kwieke en gezellige Greetje (87) wil er graag op uit in Bussum. Greetje woont sinds kort in Bussum, heeft Indonesische roots en voelt zich verloren. Zij wil dat graag doorbreken door er af en toe op uit te gaan in Bussum. Neem jij haar mee?

- Vrijwilliger Preventief Huisbezoek in Muiden, Muiderberg of Naarden. Tijdens een eenmalig huisbezoek geef je informatie en advies aan senioren van 75-plus d.m.v. een informatiegids. Je organiseert de bezoekjes zelf; het is zelfstandig werk. 

- Algemeen coördinator Voedselbank Naarden-Bussum. Je bent de spin in het web van de voedselbank en bent eindverantwoordelijk voor de algemene coördinatie. Je inspanningen zie je wekelijks terug in het voedselaanbod in de winkel. Tijdsinvestering is gemiddeld zes uur per week. 

- Energiecoöperatie Watt-nu zoekt vrijwilligers die de komende twee weken in Muiderberg meehelpen om bewoners te informeren over de campagne zet je CV-ketel op 60 graden. Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover. Bel naar 06-10628342.

Tijdens de kerstvakantie is er geen spreekuur van de Vrijwilligerscentrale. U kunt zich aanmelden via www.vcgooisemeren.nl of stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl, dan nemen wij contact met u op.