Wissel in bestuur Stadsfonds

HILVERSUM Richard Otto heeft de plek van Ton Verlind overgenomen in het bestuur van Stadsfonds Hilversum. De ene mediaman komt voor de andere.

Verlind, die vanaf het begin betrokken was bij het Stadsfonds, is per 1 februari gestopt als bestuurslid. Otto gaat zich voor het Stadsfonds bezighouden met de communicatie en pr van het fonds en de daaraan gerelateerde projecten. De nieuweling bij het Stadsfonds is al zestien jaar actief in de marketing en media. Zo heeft Otto mobile apps ontwikkeld en mobile marketingcampagnes. Daarnaast heeft hij in het verleden diverse platformen opgericht, zoals MobileMarketing.nl en vakmediaplatform Spreekbuis.nl. Otto verzorgt verder nog de nodige media-evenementen. Hij is bijvoorbeeld initiatiefnemer van de Online Radio Awards, De Nachtwacht Award, Reclamemuziek Top 40 aller tijden en de Media Oeuvre Awards.

Vanwege corona is het nu niet mogelijk fysiek afscheid te nemen van Verlind als lid van het Stadsfonds. “Later in het jaar doen we dat dunnetjes over”, is te lezen op de website van het Hilversumse fonds. “In ieder geval danken wij Ton hartelijk voor alle inzet in de afgelopen jaren voor Hilversum en in het bijzonder voor het Stadsfonds.”

Begin 2015 is Stadsfonds Hilversum opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan het economische en culturele klimaat in Hilversum, verbinding en samenwerking tot stand te brengen en Hilversum op de kaart te zetten als attractieve gemeente met een aantrekkelijk ondernemersklimaat. De financiële middelen hiervoor komen uit een opslag van de onroerendzaakbelasting (ozb) voor zakelijke panden en een bijdrage van de gemeente Hilversum.